NBA

Συγκίνησε ο Τάουνς μιλώντας με κλάματα για τον θάνατο της μητέρας του από κορονοϊό

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς μιλάει για την μητέρα του σε συνέντευξή του
Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς μιλάει για την μητέρα του σε συνέντευξή του PRINTSCREEN ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE CHANNEL ΤΟΥ ΚΑΡΛ-ΑΝΤΟΝΙ ΤΑΟΥΝΣ

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς συγκίνησε τον κόσμο, αφού αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του από τον κορονοϊό, περιγράφοντας βήμα-βήμα τις τελευταίες στιγμές της.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς ξέρει από πρώτο χέρι τις συνέπειες του κορονοϊού, αφού στις 13 Απριλίου έχασε την 58χρονη μητέρα του από τον ιό. Σχεδόν εφτά μήνες αργότερα, συγκίνησε με μία εξομολόγηση από καρδιάς.

Ο σταρ των Γουλβς μίλησε για το πώς προσβλήθηκε τον ιό η μητέρα του, το πώς οι γιατροί την έβαλαν άμεσα σε τεχνητό κώμα και όλα τα στάδια που ακολούθησαν μέχρι τελικά να αφησει την τελευταία της πνοή.

Ο Τάουνς αποκάλυψε κάποια στιγμή με δάκρυα στα μάτια ότι ήταν ο πατέρα του αυτός που τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για τον θάνατο της μητέρας του, με τον σταρ των Γουλβς στην συνέχεια να πρέπει να τηλεφωνήσει στους συγγενείς του για να τους ενημερώσει. "Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα, ειδικά από την στιγμή που έπρεπε να πάρω τηλέφωνο την μητέρα της, δηλαδή την γιαγιά μου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάσεις το παιδί σου".

Ακολούθως, ο Τάουνς είπε πως ήταν αυτός που αναγκάστηκε να βγάλει την μηχανική υποστήριξη από την μητέρα του και να την παρακολουθεί να πεθαίνει, λέγοντας ότι το πιο σημαντικό για αυτόν είναι η οικογένειά του. "Ξέρω ότι κάποια μέρα θα μπορέσω να το ξεπεράσω και θα καταλάβω ότι αυτά που νιώθω είναι φυσιολογικά. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι και τα κάνεις όλα βήμα-βήμα" λέει κλείνοντας την συνέντευξήτου.

Δείτε το απόσπασμα με τα δάκρυα του Τάουνς, καθώς και ολόκληρη την συνέντευξη:

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ