ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Αβέβαιο το μέλλον του στη Φενέρμπαχτσε, παρακολουθεί την περίπτωση ο Παναθηναϊκός

26/04/2023 Olympiacos Vs Fenerbahce for Turkish Airlines Euroleague, Top 8 game 1 season 2022-23 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
26/04/2023 Olympiacos Vs Fenerbahce for Turkish Airlines Euroleague, Top 8 game 1 season 2022-23 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε, αναμένονται εξελίξεις με πρωταγωνιστές Ντόρσεϊ και Ιτούδη και όλα είναι ανοιχτά. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του ομογενή γκαρντ και περιμένει να μάθει αν θα φύγει από την Πόλη.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε δίχως επιτυχία για την Φενέρμπαχτσε και η επόμενη μέρα της είναι γεμάτη ερωτηματικά. Ένα απ' αυτά αφορά και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου στους ημιτελικούς με την Εφές και τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν τα σενάρια του περί αποχώρησης από την Τουρκία.

Ο ομογενής γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 όταν πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, όμως τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως ονειρευόταν. Εχει συμβόλαιο, όμως δεν πρόκειται να μείνει εκεί αν δεν υπάρχει εκατέρωθεν επιθυμία για συνεργασία. Λέγεται μάλιστα ότι οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Ιτούδη δεν είναι ιδανικές και αυτός είναι ένας λόγος που ο Ελληνας κόουτς δεν τον επέλεξε ανάμεσα στους πέντε ξένους που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα ημιτελικά με την Εφές.

Πολλά βέβαια για το μέλλον του θα εξαρτηθούν και από την παρουσία του Ιτούδη στην Φενέρμπαχτσε, έστω κι αν έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τους Τούρκους και είναι δύσκολο να τον κουνήσει κανείς. Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε καλά σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα, έμεινε εκτός τελικών στην BSL και εκτός Final Four στην EuroLeague.

Οπως και να έχει, αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις στην Φενέρ σε όλα τα επίπεδα. Και σε ό,τι αφορά στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εδώ και μέρες το όνομά του ακούγεται στην αγορά και μάλιστα ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, από την άλλη όμως οι πράσινοι θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό τους και αν ο Ντόρσεϊ μείνει ελεύθερος, σίγουρα θα ασχοληθούν μαζί του.

Έχουν ως προτεραιότητα τον Κέβιν Πάντερ, αλλά υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες λόγω του υψηλού του κασέ. Ο ομογενής όμως είναι μια εξαιρετική περίπτωση λόγω του διαβατηρίου του, άρα καθόλου αδιάφορη περίπτωση. Αρκεί, βέβαια και φύγει από την Φενέρμπαχτσε, που προφανώς έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες, μάλλον είναι δύσκολη η συνέχιση της συνεργασίας.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ