ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε

EUROBASKET /  -   (: FIBA.COM / ONLY FOR EDITORIAL USE)
EUROBASKET / - (: FIBA.COM / ONLY FOR EDITORIAL USE) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έγινε "Μίδας" με το νέο του συμβόλαιο στην Φενέρμπαχτσε, η οποία τον "κλείδωσε" ως το 2025 χάρη σε μία χρυσή συμφωνία. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε, με την τουρκική ομάδα να καταφέρνει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του μέχρι το 2025 χάρη στο χρυσό συμβόλαιο που του προσέφερε.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όχι τόσο βαθιά όσο επιθυμούσε αρχικά ο Ντόρσεϊ, ο οποίος όταν έγινε γνωστό πως είναι free agent ζητούσε ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 4 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο έως το 2025.

Και πάλι όμως το ποσό που διέθεσε η τουρκική ομάδα ήταν πολύ υψηλό για τα δεδομένα της εποχής, ειδικά για παίκτη που ενσωματώνεται στο ρόστερ της μεσούσης της σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SPORT24, ο ομογενής γκαρντ αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 3.8 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Αυτό το ποσό χωρίζεται ως εξής:

  • 700.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν
  • 1.5 εκατ. ευρώ για την σεζόν 2023/24
  • 1.6 εκατ. ευρώ για την σεζόν 2024/25

Τα συγκεκριμένα ποσά ενδεχομένως να έχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις - κυρίως για την φετινή σεζόν - ωστόσο αυτό δεν αλλάζει ότι ο Ντόρσεϊ υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ