ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Σενάρια περί αποχώρησης του Τάιλερ Ντόρσεϊ

26/04/2023 Olympiacos Vs Fenerbahce for Turkish Airlines Euroleague, Top 8 game 1 season 2022-23 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
26/04/2023 Olympiacos Vs Fenerbahce for Turkish Airlines Euroleague, Top 8 game 1 season 2022-23 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Από το πουθενά, στην Τουρκία προέκυψαν δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τη Φενέρμπαχτσε. Το κλειστό συμβόλαιο και η υπερβολή.

Η μη συμμετοχή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στους τελευταίους αγώνες της Φενέρμπαχτσε στα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος φαίνεται πως είναι αρκετή για να οδηγήσει στα πρώτα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του ομογενούς γκαρντ από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κοράι Γκιουτσλού είναι αυτός που έκανε λόγο για "σύννεφα" στις σχέσεις των δύο πλευρών, σε τέτοιο βαθμό που δεν αποκλείεται να προκύψει το διαζύγιο. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεσμεύεται με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο γι ακόμη δύο χρόνια, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Παρεμπιπτόντως, ουδεμία από τις μεγάλες τουρκικές αθλητικές ιστοσελίδες έχει προχωρήσει στην αναπαραγωγή της συγκεκριμένης είδησης, ενδεχομένως αναγνωρίζοντας πως αυτό είναι ένα (πολύ) μακρινό σενάριο, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Να σημειώσουμε πως οι πέντε ξένοι παίκτες που έχει επιλέξει ο κόουτς Ιτούδης στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών με την Αναντολού Εφές είναι οι Νικ Καλάθης, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβς, Νταϊσόν Πιερ, Μάρκο Γκούντουριτς και Τζόναθαν Μότλι, αφού ο Σκότι Γουίλμπεκιν διαθέτει τουρκική υπηκοότητα και δεν πιάνει θέση ξένου.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ