ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα στατιστικά του Κώστα Αντετοκούνμπο, το τρίποντο και η επίδοση που άφησε πολλούς με ανοιχτό το στόμα

Τα στατιστικά του Κώστα Αντετοκούνμπο, το τρίποντο και η επίδοση που άφησε πολλούς με ανοιχτό το στόμα
INTIME SPORTS

Σπουδαία εμφάνιση από τον Κώστα Αντετοκούνμπο στο ματς του Παναθηναϊκού με το Λαύριο. Και όχι για τους 15 πόντους, όχι για το τρίποντο που έβαλε, αλλά για τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε σε 18 λεπτά.

Το βράδυ της Δευτέρας (23/10) ο Ματίας Λεσόρ βρισκόταν εκτός δωδεκάδας, οπότε ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήξερε ότι θα μοιραστεί το σαραντάλεπτο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο με τον Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Ο Έλληνας ψηλός άρπαξε την ευκαιρία και ήταν εκ των κορυφαίων των πράσινων, καθώς σε 18 λεπτά σκόραρε 15 πόντους (4/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4/6 βολές), μάζεψε πέντε ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και έκοψε δύο σουτ, για να συγκεντρώσει 24 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και να αναδειχθεί MVP της αναμέτρησης.

Ο Αντετοκούνμπο θέλει εδώ και δύο χρόνια να βάλει το μακρινό σουτ στο παιχνίδι του, ωστόσο οι τέσσερις τελικές πάσες είναι η επίδοση που τραβάει το μάτι. Και όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά από τον αγώνα, αυτό το νούμερο δεν είναι τυχαίο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην ΕΡΤ:

"Πρέπει να έχουμε παιχνίδια, να βρούμε ρυθμό, να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο και να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, όπως σήμερα που ήμασταν πολύ επιθετικοί στην άμυνα. Είμαστε ακόμα σε περίοδο δοκιμών. Δεν ήξερα ότι είχα τέσσερις ασίστ, όσο περνάει ο καιρός γίνομαι καλύτερος. Όταν παίζουμε πικ-εν-ρολ, την πιάνω, παίρνω τον χρόνο μου και προσπαθώ να βρω τον ανοιχτό παίκτη. Νιώθω ότι έκανα τη σωστή επιλογή με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ