ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τα πλεονεκτήματα του Πρέλντζιτς

Τα πλεονεκτήματα του Πρέλντζιτς

Τα κρίματα του Εμίρ Πρέλντζιτς μαζεύτηκαν πολλά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξανέστη. Δύσκολα όμως, ο Τούρκοβόσνιος θα εγκαταλείψει τη Φενέρμπαχτσε. Διαβάστε το γιατί.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που αργούσε στην προπόνηση. Ήταν η πολλοστή. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε ακολουθήσει την πάγια τακτική των τριών κινήσεων. Κατ' αρχάς ενημέρωσε τον Εμίρ Πρέλντζιτς για τη δυσαρέσκεια του.

Μετά (τη δεύτερη φορά που καθυστέρησε) τον ενημέρωσε για τις συνέπειες. http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/fenerbakse/article2732803.ece Όταν τρίτωσε το κακό, τον έδιωξε από το γήπεδο, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον διώξει και από την ομάδα.

Ο Βόσνιος, που έχει πλέον τουρκικό διαβατήριο, δεν εμφανίστηκε στο ματς με την Αναντολού Εφές, με τον "Ζοτς" να εξηγεί όταν όλα τελείωσαν πως " ο παίκτης που έκανε ένα λάθος", αρνούμενος να ξεκαθαρίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ ή όχι. Αν ισχύει το " ή εγώ ή αυτός" και το " όσο είμαι προπονητής στη Φενέρ, δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξεις" που έγραψαν οι γείτονες ή όχι.

Πάμε τώρα, και στην επόμενη ημέρα. Ο Πρέλντζιτς έχει το εξαιρετικό προνόμιο να έχει τουρκικό διαβατήριο, άρα σε αυτή τη χώρα (όπου οι γηγενείς είναι απαραίτητοι και πανάκριβοι) είναι υπερπολύτιμος. Δεύτερον, τον περασμένο Δεκέμβριο υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2017. Τρίτον, αν τυχόν η Φενέρ τον αφήσει ελεύθερο, το επόμενο δευτερόλεπτο θα έχει πρόταση από τη Γαλατασαράι και την Εφές -για τους λόγους που ήδη εξηγήσαμε. Αν τα βάλετε όλα αυτά μαζί, αντιλαμβάνεστε πως το πιθανότερο είναι ο Πρέλντζιτς να μείνει στο ρόστερ που είναι -με... ανανεωμένη συμπεριφορά.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ