ABA LEAGUE

Τα λόγια του Ομπράντοβιτς στο Μπαρ οδήγησαν σε δάκρυα και έντονη συγκίνηση: "Μακάρι η ομάδα να επιβιώσει"

Τα λόγια του Ομπράντοβιτς στο Μπαρ οδήγησαν σε δάκρυα και έντονη συγκίνηση: "Μακάρι η ομάδα να επιβιώσει"
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Δύσκολο το βράδυ του Σαββάτου (30/12) στο Μπαρ του Μαυροβουνίου, με τα λόγια του Ομπράντοβιτς να προκαλούν δάκρυα στον προπονητή της Μόρναρ.

Το ματς της Μόρναρ με την Παρτίζαν αποδείχθηκε περίπατος για την ομάδα του Βελιγραδίου, όμως αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης, το κλίμα ήταν βαρύ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της γηπεδούχου Μιχάιλο Παβίτσεβιτς, δάκρυσε από τα λόγια του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που ευχήθηκε στην Μόρναρ να επιβιώσει στην πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της και τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια.

Βλέπετε, ο πρόεδρος της ομάδας από το Μαυροβούνιο, ο αδελφός του head coach, Τζόρτζε Παβίτσεβιτς, συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες με την κατηγορία του λαθρεμπορίου τσιγάρων, με αποτέλεσμα όλος ο σύλλογος να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα κλίμα αβεβαιότητας.

"Ειλικρινά εύχομαι η Μόρναρ να μείνει στην ABA Liga, διότι έχει επενδύσει τεράστια ποσότητα ενέργειας για να χτίσει αυτόν τον οργανισμό" ήταν τα λόγια του Ομπράντοβιτς, που πρόσθεσε πως: "Οι αδελφοί Παβίτσεβιτς είναι καλοί μου φίλοι και λυπάμαι που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Εύχομαι να έχουν μία καλή χρονιά και πραγματικά ελπίζω να τους πάνε όλα καλά".

Αυτές οι κουβέντες λύγισαν τον Μιχάιλο Παβίτσεβιτς, που δακρυσμένος ευχαρίστησε τον αντίπαλό του και ζήτησε από κάποιους τους οποίους δεν ονομάτισε "να κρυφτούν στις τρύπες τους".

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ