ABA LEAGUE

Συνελήφθη με την κατηγορία του λαθρεμπορίου τσιγάρων ο πρόεδρος της Μόρναρ Μπαρ

Συνελήφθη με την κατηγορία του λαθρεμπορίου τσιγάρων ο πρόεδρος της Μόρναρ Μπαρ
ABA LIGA

Μπελάδες στο παρκέ, μπελάδες και εκτός γηπέδων για τη Μόρναρ Μπαρ μετά από τη σύλληψη του Τζόρτζε Παβίτσεβιτς.

Η σεζόν της εξελίσσεται σε εφιάλτη και πλέον τα προβλήματά της δεν είναι μόνο αγωνιστικά. Η Μόρναρ βρίσκεται στην τελευταία θέση της ABA Liga με ρεκόρ 1-12, ωστόσο αυτό είναι μάλλον το τελευταίο που την απασχολεί καθώς όπως μεταδίδουν μέσα του Μαυροβουνίου, ο πρόεδρός της συνελήφθη με την κατηγορία του λαθρεμπορίου τσιγάρων!

Ο Τζόρτζε Παβίτσεβιτς, αδελφός του head coach της ομάδας από το Μπαρ του Μαυροβουνίου, συνελήφθη με εντολή της Εισαγγελίας της χώρας μαζί με δύο υπαλλήλους της Διοίκησης Εσόδων και Τενωνείων και έναν πρώην εργαζόμενο της εταιρείας του επειδή "διέπραξαν το ποινικό αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της πλαστογραφίας επίσημων εγγράφων και της λαθρεμπορίας" όπως δήλωσαν οι αρχές της χώρας.

Ο Τζόρτζε Παβίτσεβιτς εργάστηκε από το 1997 έως το 2019 ως προπονητής στις ομάδες της πόλης (Μόρναρ και Πριμόρκα), με τον αδελφό του να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μόρναρ από το 2017. Εκτός όλων, ο 60χρονος σήμερα παράγοντας είχε στο παρελθόν τη θέση του αντιπροέδρου στην Αδριατική Λίγκα.

TAGS ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ