ΠΑΟΚ

Τα γύρισε ο Σέζαρ

Τα γύρισε ο Σέζαρ
Φλεβαράκης

Στην απόκτηση του Νταμίρ Ράνσιτς, επικεντρώθηκαν στον ΠΑΟΚ, μετά την αρνητική στάση του Γιόζιπ Σέζαρ

Με τον Ρόου η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει έρθει σε κάτι παραπάνω από μία απλή προφορική συμφωνία. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές έχουν ανταλλάξει και συμβόλαια ώστε ο πρώην πλέι μέικερ της γαλλικής Ντιζόν να διαδεχθεί τον Λι Χάμφρεϊ στο ρόστερ της ομάδας.
Όσο για τον Σέζαρ; Ο Κροάτης τα γύρισε και πάλι, εκεί που όλα έδειχναν το βράδυ της Κυριακής (16/12) πως ήταν καθαρά θέμα χρόνου να έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντως μη θέλοντας να χάσουν χρόνο στράφηκαν εκ νέου στον Νταμίρ Ράνσιτς με τον Κροάτη πέρσι να αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Πανελληνίου.

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ράνσιτς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να βρεθεί ακόμα και στην Θεσσαλονίκη για την επίτευξη συμφωνίας και ακολούθως την υπογραφή του συμβολαίου του. Στην περίπτωση που αυτό συμβεί έγκαιρα τότε ο Κροάτης φόργουορντ ενδεχομένως να προλάβει να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου στο PAOK Sports Arena με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εκτός του Ρόου και Ράνσιτς πάντως στα υπόψη του Κώστα Φλεβαράκη είναι πάντα και η περίπτωση του Νίκου Οικονόμου. Όπως και να έχει πάντως η επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Φιλανδία όπου σήμερα αντιμετωπίσει την Λαπεενράντα για το FIBA Eurocup, αύριο το βράδυ και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις ως προς την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ