Τα δίνει όλα για να επιστρέψει γρηγορότερα ο Γιουλ

Με τον πρώτο αγώνα της σειράς Ρεάλ - Παναθηναϊκός να απέχει πια μόνο πέντε ημέρες (17/4, 22:15), ο Σέρχιο Γιουλ βάζει τα δυνατά του για να επισπεύσει την επάνοδό του στα γήπεδα (VIDEO).
Στην Ρεάλ Μαδρίτης λένε ότι δεν περιμένουν ο Σέρχιο Γιουλ να είναι παρών στην σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρχιο Γιουλ κάνει πάντως ό,τι μπορεί προκειμένου να διαψεύσει τους πάντες και να επιστρέψει σε κάποιο παιχνίδι της σειράς.
” Ποδήλατο σε ζεστό νερό και μετά σε κρύο για να ενεργοποιήσω την κυκλοφορία του αίματος και να επιταχύνω την αποθεραπεία“, γράφει στην ανάρτηση που έκανε στα social media o Ισπανός γκαρντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα της Ρεάλ με την Ζάλγκιρις.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σέρχιο Γιουλ:
Bicicleta en agua caliente y contrastes en agua fría para activar la circulación sanguínea y acelerar la cicatrización pic.twitter.com/rWGzI7bPLX
— Sergio Llull (@23Llull) April 12, 2019
Photo credits: Eurokinissi