EUROLEAGUE

Λάσο: "Δύσκολα θα παίξει στα playoffs ο Γιουλ"

Λάσο: "Δύσκολα θα παίξει στα playoffs ο Γιουλ"

Ο Πάμπλο Λάσο εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Σέρχιο Γιουλ δύσκολα θα προλάβει τα playoffs της EuroLeague, ενώ στάθηκε και στην ποιότητα του Παναθηναϊκού και του Νικ Καλάθη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν με φόντο την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague και ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος όπως τόνισε δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Σέρχιο Γιουλ, μίλησε για τις αναμετρήσεις της ομάδας του με τους πράσινους.

"Πρέπει να ξεχάσουμε την κανονική περίοδο και όσα καλά κάναμε. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό πριν από μία εβδομάδα Ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι κι έχουν και τον Καλάθη. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Είναι η πιο δύσκολη περίοδος της σεζόν", δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος εν συνεχεία τόνισε πως "δεν είναι εύκολο να σταματήσεις τον Καλάθη. Είναι πολύ καλός καλός δημιουργός, πολύ καλός στην άμυνα και ξέρει πότε πρέπει να πασάρει στους συμπαίκτες του. Δεν θέλω, όμως, να σταθώ μόνο στον Καλάθη, γιατί υπάρχουν και άλλοι παίκτες που αγωνίζονται πολύ καλά".

Τέλος, ο κόουτς της "Βασίλισσας" αναφέρθηκε στην κατάσταση του Σέρχιο Γιουλ λέγοντας πως "θέλω να τονίσω την καλή δουλειά των γιατρών και των φυσιοθεραπευτών. Είναι πολύ καλοί, αλλά δεν είναι μάγοι. Αυτή την στιγμή πιστεύω πως δύσκολα θα παίξει στα playoffs".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ