ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεργασία με Chronotech και RB

Συνεργασία με Chronotech και RB
ομαδικη INTIME SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τις εταιρείες Chronotech και RB για τη σεζόν 2008-09

Η ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων" αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για τη συμμετοχή των εταιρειών CHRONOTECH και RB στο Χορηγικό Πρόγραμμα της περιόδου 2008-2009 στη κατηγορία του Χορηγού με το λανσάρισμα μιας καινούργιας σειράς ρολογιών χειρός, τη "CHRONOTECH-RB".
Ο διευθυντής μάρκετινγκ Νίκος Λεπενιώτης τόνισε: " Καλωσορίζουμε τις δύο εταιρείες στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τη περίοδο 2008-2009 καθώς και τη καινούργια σειρά ρολογιών χειρός CHRONOTECH-RB και ευχόμαστε κάθε εμπορική επιτυχία.

Η ομάδα του Ολυμπιακού αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα μέσα προβολής στον τομέα του Αθλητισμού στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ολοένα και περισσότερες εταιρείες έρχονται κοντά μας και μοιράζονται μαζί μας το όραμα μας για επιτυχίες και ανάπτυξη".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «CHRONOTEAM» Κωνσταντίνος Λάλος και ο εκδότης του "Red Believers" Πάρις Κουρτζίδης σχολίασαν: " Είμαστε χαρούμενοι που η CHRONOTECH έχει τόσες επιτυχημένες χορηγίες παγκοσμίως!

Είμαστε όμως πολύ περισσότερο ευτυχισμένοι που δημιουργήσαμε το CHRONOTECH-RB, ένα μοναδικό, καινοτόμο και μοντέρνο ρολόι αποκλειστικά για τους φίλους του Ολυμπιακού και που ταυτόχρονα έχουμε την τιμή να γίνεται ο επίσημος χρονομέτρης της αγαπημένης μας ομάδας. Πιστεύουμε ότι από δω και πέρα στο μπάσκετ μαζί με τον Ολυμπιακό θα έχουμε τη χαρά να μετρήσουμε… πολλούς τίτλους και πάμπολλες επιτυχίες".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ