ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Συνεργασία με Αλευρογιάννη

Συνεργασία με Αλευρογιάννη
INTIME SPORTS

Επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Πανελευσινιακού θα αναλάβει το Σταύρος Αλευρογιάννης όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Μέσω ανακοίνωσης ο Πανελευσινιακός γνωστοποίησε ότι επικεφαλής του ιατρικούς τιμ του συλλόγου θα αναλάβει ο Σταύρος Αλευρογιάννης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Ο Πανελευσινιακός, στο πλαίσιο της θωράκισης των παικτών του εντός και εκτός γηπέδων, ξεκίνησε συνεργασία με το γνωστό χειρούργο ορθοπεδικό δρ. Σταύρο Αλευρογιάννη (MD, Phd), ο οποίος θα είναι επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας. Ο δρ. Αλευρογιάννης είναι ειδικός σε αρθροσκοπικές χειρουργικές τεχνικές και επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της «Athens Sport Clinic».

Σε συνεργασία με το φυσικοθεραπευτικό κέντρο του κ. Εμμανουήλ Παπαμανώλη και της κας Χρυσούλας Ρηγογιάννη θα προσφέρουν ολοκληρωμένη παροχή ιατρικών υπηρεσιών στην ομάδα του Πανελευσινιακού σε όλη τη σεζόν. Ο δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης, μαζί με το φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Ελευθέριο Γαϊτάνο, θα είναι παρόντες σε όλους τους αγώνες του Πανελευσινιακού και θα επιμελούνται την άμεση φροντίδα των παικτών της ομάδας.

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ευχαριστεί τον δρ. Αλευρογιάννη που αποδέχθηκε την πρόσκληση του συλλόγου και τονίζει ότι είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του. Με την δεδομένη άρτια επιστημονική του κατάρτιση θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ιατρική βοήθεια, ώστε να εξασφαλιστεί η υγεία των παικτών, η οποία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ