STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Συναρπαστική η 24η αγωνιστική της Βasket League ΟΠΑΠ

Συναρπαστική η 24η αγωνιστική της Βasket League ΟΠΑΠ

Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της... κανονικής διαδρομής στη Basket League ΟΠΑΠ, ο Άρης και ο Κολοσσός κράτησαν τους Ίκαρο και Ηλυσιακό στην ουρά της βαθμολογίας. Έμειναν στην κατηγορία οι Ροδίτες. Ανάσα για τον Πανελευσινιακό. Τρίτος ο Πανιώνιος.

Πέντε παιχνίδια είχε η... πρώτη δόση της 24ης αγωνιστικής στη Basket League ΟΠΑΠ και ήταν όλα ένα κι ένα, καθώς έγινε λίγο πιο ξεκάθαρη η εικόνα στην ουρά της βαθμολογίας, με τον Πανιώνιο να διασφαλίζει την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου.

Στη Χαλκίδα, ο Άρης πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική επιτυχία, για να... σπρώξει περισσότερο προς την Α2 τον Ίκαρο ( 77-88), ενώ το αυτό έκανε και ο Κολοσσός στον Ηλυσιακό ( 72-60), προκειμένου να... σώσει τον εαυτό του. Οι Ρόδιοι ήθελαν μια νίκη, για να διασφαλίσουν την παραμονή τους και την πήραν.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε και ο Πανελευσινιακός, με το 94-77 επί των Τρικάλων, για να βάλει εμπόδια στην ομάδα της Θεσσαλίας, στο δρόμο της για την post season.

Ο Πανιώνιος έφυγε από το Ρέθυμνο με το 64-67, χάρη στο τρίποντο του Αθανασούλα και κάπως έτσι οι "κυανέρυθροι" εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης, "κόβοντας" από τους Κρητικούς το δρόμο προς τα πλέι οφ.

Στην Πάτρα, ο Απόλλων επιβλήθηκε 75-67 της Κηφισιάς, για να μείνει σε... απευθείας σύνδεση με την post season, ενώ στέρησε από τους νεοφώτιστους την ευκαιρία να μπουν στην τετράδα.

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή (6/4) με το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (16.00, NovaSports 3) και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (7/4) με το παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον του ΚΑΟΔ (19.15, ΔΤ).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ