ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση με Μιλόσεβιτς

Συνάντηση με Μιλόσεβιτς
INTIME SPORTS

Αντίστροφα φαίνεται να μετράει ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς στο ρόστερ της Καβάλας για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της Καβάλας για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Για τον λόγο αυτό και ο ομογενής διεθνής πλέι μέικερ ήταν να έχει σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Μία συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας με σκοπό να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Ο Μιλόσεβιτς τον τελευταίο έναν μήνα ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών με αποτέλεσμα να έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αυτά με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων και με τον ΚΑΟΔ στο κλειστό της Καλαμίτσας ενώ σύμφωνα με όλες με όλες τις ενδείξεις δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κάποιο από τα επόμενα πέντε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνάντηση μεταξύ του Μιλόσεβιτς και του Παπακωνσταντίνου ήταν να τεθεί και θέμα λύσης του συμβολαίου του που για να γίνει θα πρέπει να επέλθει συμφωνία και στο οικονομικό.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι στην Καβάλα από σήμερα το απόγευμα άφησαν πίσω τους την εντός έδρας ήττα τους από τον ΚΑΟΔ το απόγευμα του Σαββάτου και να στρέψουνε την προσοχή τους στην επόμενη ημέρα.

Εκεί όπου υπάρχει ο τελικός με το Περιστέρι στην Αθήνα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με τον Άγγελο Κορωνιό να καλείται να οδηγήσει την ομάδα του στο διπλό μέσα στο γήπεδο όπου ανδρώθηκε και αγαπήθηκε μπασκετικά.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ