STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: "Παρά τη νίκη δεν είμαι ικανοποιημένος"

Μάρκοβιτς: "Παρά τη νίκη δεν είμαι ικανοποιημένος"
INTIME SPORTS

Παρά τη νίκη του ΚΑΟΔ, ο Νέναντ Μάρκοβιτς δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Κορωνιός: "Μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας"

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΚΑΟΔ με την Καβάλα, ο Νέναντ Μάρκοβιτς αναφέρθηκε στον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την στήριξη στην ομάδα του.

Πάντως, ευχαριστημένος δεν ήταν από τη στιγμή που η ομάδα του έκανε πολλά λάθη κι έχασε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι απορίας άξιον που νίκησε ο ΚΑΟΔ.

"Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο στην προετοιμασία και για τις δύο ομάδες γιατί το είχανε ανάγκη και οι δύο. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά προσπαθώντας να αποβάλλουμε από τους παίκτες μας την πίεση και το άγχος γιατί για μας δεν ήταν ένας τελικός", σχολίασε ο Νέναντ Μάρκοβιτς και συνέχισε:

"Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει στο παιχνίδι χωρίς να φορτώσουμε με άγχος τους παίκτες μας. Παρ' όλη την νίκη μας δεν είμαι ικανοποιημένος για μερικά πράγματα. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Είναι άξιο απορίας πως καταφέραμε να κερδίσουμε με αυτά τα νούμερα.

Καθοριστικό σημείο ήταν το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου και οι αρχές του τέταρτου όπου ο Μισέλ έκλεισε πολύ πετυχημένα την άμυνα και φορτώσαμε με άγχος την Καβάλα. Ευχαριστώ τους φίλους μας που ήρθανε τόσο μαζικά από την Δράμα και μας υποστήριξαν με πάθος. Ξέρω ότι αυτή η νίκη είχε μία ιδιαίτερη σημασία για αυτούς. Από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα μας με την Ρόδο".

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης υποστήριξε: "Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας γιατί αν φεύγαμε νικητές ξέραμε ότι θα κάναμε ένα μεγάλο βήμα για να μείνουμε στην κατηγορία. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και αυτό βγήκε μέσα στο γήπεδο.

Από ένα σημείο και μετά πιστεύω ότι κρίθηκε και στο άγχος που είχε η Καβάλα για το αποτέλεσμα. Σε μας μπήκανε ορισμένα πολύ σημαντικά σουτ και βγήκανε κάποιες καλές άμυνες που μας βοήθησαν να καθαρίζουμε το παιχνίδι πολύ πριν την λήξη του.

Θέλω την νίκη αυτή να την αφιερώσω στον απίστευτο κόσμο μας που μας στήριξε με τόσο πάθος μέσα στην Καβάλα. Αλλά επίσης και στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καβάλα και περαστικά στον αδερφό και φίλο μου Μανωλόπουλο που είναι τραυματίας".

Κορωνιός: "Μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας"

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Καβάλας, Άγγελος Κορωνιός υπογράμμισε: "Γνωρίζαμε πολύ καλά την σημασία του παιχνιδιού αλλά λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα. Για την ομάδα μου έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλα είναι τελικοί.

Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα όπως πρέπει να κάνει ένας προπονητής. Με τέτοια νούμερα όμως που είχαμε σε δίποντα και τρίποντα δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα παιχνίδι. Δεν είχαμε συγκέντρωση και στο τέλος μας εγκαταλείψανε και οι δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να παλέψουμε το παιχνίδι.

Ο ΚΑΟΔ είναι μία πολύ καλή ομάδα με βάθος και ποιοτικούς παίκτες και αυτό έλεγα όλη την εβδομάδα στους παίκτες μου. Δυστυχώς ήρθε η ήττα που με δικαίωσε. Η ομάδα έχασε ένα παιχνίδι αλλά τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη.

Πρέπει να παλέψουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια μας. Δεν θα σταθώ στα προβλήματα που έχουμε. Με τους Κόλεμαν να μην έχει κάνει προπόνηση εδώ και έναν μήνα, Μιλόσεβιτς και Μανωλόπουλο και όχι μόνο γιατί αυτά είναι καλές δικαιολογίες αλλά δεν αλλάζουνε τίποτα.

Πρέπει να πιστέψουνε οι παίκτες μου ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στον ΚΑΟΔ που κέρδισε δίκαια. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια".

Τέλος, ο Χριστόφορος Στεφανίδης υποστήριξε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Το θέλαμε πολύ και για αυτό υπήρχε και άγχος και πίεση στην ομάδα. Κάνουμε πολύ σκληρή προπόνηση αλλά δυστυχώς αυτό σήμερα δεν βγήκε.

Σήμερα χάσαμε δίκαια, είμαστε στεναχωρημένοι για τον κόσμο μας αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω συμπαίκτες μου να κλαίνε μέσα στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι λες και ήταν η τελευταία αγωνιστική.

Υπάρχουνε ακόμη πέντε παιχνίδια και πρέπει να τα παλέψουμε όλα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι για μας ένας τελικός. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ