ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ

Συμπαίκτης της χρονιάς στο NBA ο Ντέμιαν Λίλαρντ

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ σκοράρει σαν σε προπόνηση σε αγώνα Μπλέιζερς - Νάγγετς για τον πρώτο γύρο των playoffs
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ σκοράρει σαν σε προπόνηση σε αγώνα Μπλέιζερς - Νάγγετς για τον πρώτο γύρο των playoffs AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κέρδισε το βραβείο του καλύτερου συμπαίκτη στο NBA, με τους παίκτες της Λίγκας να αναγνωρίζουν τα όσα προσέφερε τη φετινή σεζόν.

Η φετινή σεζόν έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ντέμιαν Λίλαρντ, καθώς οι Μπλέιζερς δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν από τους Νάγκετς.

Παρόλα αυτά όμως κέρδισε το βραβείο του καλύτερου συμπαίκτη στο NBA, με τους παίκτες της μεγαλύτερης Λίγκας στον κόσμο να τον ψηφίζουν για την προσφορά του τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση της Λίγκας: "Το βραβείο Twyman-Stokes Teammate of the Year αναγνωρίζει την ανιδιοτέλεια, την ηγετική προσωπικότητα, την δράση προς τους συμπαίκτες του αλλά και την αφοσίωσή του παίκτη στην ομάδα του".

Μετά από τον αποκλεισμό, ο Ντέμιαν Λίλαρντ αναφέρθηκε και στα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, ενώ έθεσε και σημαντικά ερωτήματα.

"Δεν πήραμε το πρωτάθλημα, οπότε δεν ήταν αρκετά καλά για μας. Δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξουμε. Προφανώς δεν ήμασταν αρκετοί καλοί. Υστερήσαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε στο ρόστερ της τους βασικούς γκαρντ, Τζαμάλ Μάρεϊ και Ουίλ Μπάρτον. Πώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα όταν δεν μπορούμε να αποκλείσουμε στον πρώτο γύρο μία ομάδα που δεν είχε δύο από τους τρεις-τέσσερις καλύτερους παίκτες της στο παρκέ;", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ