ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Συμφώνησε με Μέλι η Αρμάνι, κοντά και σε Τρόι Ντάνιελς

Ο Νίκολο Μέλι των Μάβερικς διεκδικεί ένα ριμπάουντ
Ο Νίκολο Μέλι των Μάβερικς διεκδικεί ένα ριμπάουντ Ⓒ 2021 CHARLES KRUPA/ASSOCIATED PRESS

Έτοιμη να ολοκληρώσει δύο ακόμα σπουδαίες κινήσεις είναι η Αρμάνι Μιλάνο, αφού σύμφωνα με ιταλική δημοσιεύματα συμφώνησε με τον Νικόλο Μέλι και είναι κοντά σε συμφωνία και με τον ΝΒΑερ Τρόι Ντάνιελς.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει πάρει φόρα και σύμφωνα με το "Sportando" βρίσκεται πολύ κοντά σε δύο σπουδαίες κινήσεις, αφού συμφώνησε με τον Νίκολο Μέλι (30 χρονών, 2.04 μέτρα) και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τρόι Ντάνιελς (30 χρονών, 1.93 μέτρα).

Το ενδιαφέρον για τον Μέλι βέβαια δεν είναι κάτι καινούριο, αφού εδώ και περίπου ένα μήνα είχε γίνει γνωστό ότι η Αρμάνι επιθυμούσε τον επαναπατρισμό του Ιταλού, με την συμφωνία των δύο πλευρών ωστόσο να αναμένεται να ταράξει τα ευρωπαϊκά ύδατα, αφού η Αρμάνι συνεχίζει να ενισχύεται και μάλιστα με γηγενή παίκτη, με τον Μέλι να αναμένεται να πάρει την θέση του Ζακ ΛεΝτέι στο ρόστερ της ομάδας, ο οποίος αποδεσμεύτηκε.

Όσο για τον Ντάνιελς, πρόκειται για έναν σεσημασμένο σουτέρ, ο οποίος αγωνίστηκε από το 2013 έως το 2020 στο ΝΒΑ (φέτος δεν είχε ομάδα), έχοντας ποσοστό καριέρας 39.5% στα τρίποντα και αναμένεται να πάρει την θέση του Κέβιν Πάντερ, ο οποίος συμφώνησε με την Παρτιζάν.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρμάνι μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου, του Τζέριαν Γκραντ και του Ντέβον Χολ.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ