ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Από τον Προμηθέα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Τζέριαν Γκραντ

Ο Τζέριαν Γκραντ σε φάση από αγώνα Κολοσσός - Προμηθέας
Ο Τζέριαν Γκραντ σε φάση από αγώνα Κολοσσός - Προμηθέας EUROKINISSI

Από την Πάτρα, το EuroCup και τον Προμηθέα, στο Μιλάνο, στη EuroLeague και στην Αρμάνι ο Τζέριαν Γκραντ που ανακοινώθηκε από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

Σύντομη αποδείχθηκε η παραμονή του Τζέριαν Γκραντ στον Προμηθέα. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το μεσημέρι της Πέμπτης (1/7), με τον GM Χρήστο Σταυρόπουλο να δηλώνει πως: "Τον παρακολουθούσαμε για αρκετό καιρό, είναι ένας αθλητής με εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο του ΝΒΑ. Ήταν η πρώτη μας επιλογή και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή την προοπτική".

Ο 29χρονος Αμερικανός των 196 εκατοστών είχε 14.8 πόντους, 6.9 ασίστ και 4.2 ριμπάουντ σε 27 αγώνες με τον Προμηθέα την περασμένη σεζόν, ενώ στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί στους Νικς, στους Μπουλς, στους Μάτζικ και στους Γουίζαρντς. "Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον ενθουσιασμό μου. Έρχομαι με έναν στόχο, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους αγώνες" ήταν τα λόγια του Γκραντ.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ