ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Η Αρμάνι Μιλάνο θέλει τον Μέλι για την επόμενη σεζόν

Ο Νίκολο Μέλι των Μάβερικς διεκδικεί ένα ριμπάουντ
Ο Νίκολο Μέλι των Μάβερικς διεκδικεί ένα ριμπάουντ Ⓒ 2021 CHARLES KRUPA/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Αρμάνι Μιλάνο προσπαθεί να κάνει το κόλπο γκρόσο και να φέρει στην ομάδα τον Νίκολο Μέλι την επόμενη σεζόν.

Ο Νίκολο Μέλι (30 χρονών, 2.04 μέτρα) φαίνεται ότι είναι ο μεγάλος στόχος της Αρμάνι Μιλάνο ενόψει της σεζόν 2021/22. Αυτό υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα "Corriere della Sera", η οποία αναφέρει ότι η Αρμάνι έχει ξεκινήσει ήδη κάποιες διεργασίες.

Το συμβόλαιο του Μέλι με τους Μάβερικς - στους οποίους ανήκει - λήγει το καλοκαίρι, με τον Ιταλό να παρουσιάζεται από τους συμπατριώτες του ως απογοητευμένος από τον μικρό του ρόλο. Κάπου εδώ είναι που μπαίνει στην εξίσωση η Αρμάνι. Ο Έτορε Μεσίνα φέρεται μάλιστα να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ατζέντη του Ιταλού φόργουορντ, έχοντας ξεκινήσει ήδη το"ψηστήρι" ώστε ο Μέλι να επιστρέψει στην Αρμάνι έπειτα από 6 χρόνια και την αποχώρησή του το 2015.

Την φετινή σεζόν ο Μέλι ξεκίνησε ως παίκτης των Πέλικανς μέχρι να παραχωρηθεί στους Μάβερικς μαζί με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ. Στους 45 αγώνες που πήρε μέρος στην κανονική περίοδο (22 με τους Πέλικανς και 23 με τους Μάβερικς) είχε 3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ