STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το χαμό του Συρίγου

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το χαμό του Συρίγου
Φίλιππος Συρίγος INTIME SPORTS

Σύσσωμη η Basket League ΟΠΑΠ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του Φίλιππου Συρίγου. Διαβάστε τις ανακοινώσεις των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Πανιωνίου, Απόλλων κι άλλων ομάδων

Ο χαμός του Φίλιππου Συρίγου αποτελεί μεγάλη απώλεια για το χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και για εκείνον του μπάσκετ.

Πολλές ομάδες της Βasket League ΟΠΑΠ εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Φίλιππου Συρίγου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Φίλιππου Συρίγου. Ο λόγος του ήταν πάντα ξεχωριστός, ανατρεπτικός και αποκαλυπτικός. Η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο μπάσκετ, στον αθλητισμό και στη δημοσιογραφία".

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: "Ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Φίλιππου Συρίγου, ενός αληθινού δημοσιογράφου κι εκείνου που συνέβαλλε τα μέγιστα για την άνοδο του μπάσκετ στη χώρα μας. Ο Φίλιππος Συρίγος έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία σε όλη τη διάρκεια της δημοσιογραφικής του διαδρομής, η οποία ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με το μπάσκετ, και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο".

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου: "Η ΚΑΕ Πανιώνιος εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Φίλιππου Συρίγου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Με την φωνή και την πένα του ο Φίλιππος Συρίγος «σφράγισε» το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 45 χρόνια. Ήταν ο δημοσιογράφος που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων και τους εξοικείωσε με το άθλημα. Για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ τον ευχαριστούμε και θα τον θυμόμαστε πάντα".

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας: "Ο Απόλλων Πάτρας θρηνεί μαζί με το Ελληνικό μπάσκετ και την αθλητική δημοσιογραφική "οικογένεια" για την απώλεια του Φίλιππου Συρίγου.

Ο Φ. Συρίγος πρόσφερε τα μέγιστα στο άθλημα και την αθλητική δημοσιογραφία, λειτουργώντας πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλεια. Ήταν τιμή και χαρά μας που παραβρέθηκε στο 20ο All Star Game 2013 OΠΑΠ της Πάτρας πριν από μερικούς μήνες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πραγματικό ενδιαφέρον που έτρεφε για το μπάσκετ της Ελληνικής περιφέρειας. Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια της στους οικείους του".

Η ανακοίνωση του Ικάρου: "Ο Ίκαρος εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Φίλιππου Συρίγου, ο οποίος θα είναι πάντα δίπλα στο μπάσκετ

Ο Ίκαρος Χαλκίδας και ο Ερασιτέχνης Ίκαρος Καλλιθέας θα ήθελαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Φίλιππου Συρίγου. Μπορεί να «έφυγε», αλλά θα είναι πάντα μαζί μας, διότι η «κληρονομιά» που άφησε στο μπάσκετ είναι τεράστια. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Η ανακοίνωση των Τρικάλων: "Η ελληνική δημοσιογραφία και το ελληνικό μπάσκετ θρηνούν για την απώλεια του Φίλιππου Συρίγου. Γνώστης του μπάσκετ όσο λίγοι, διεισδυτικός, αποκαλυπτικός υπηρέτησε την δημοσιογραφία με πίστη και αφοσίωση και πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού έχουν συνδυαστεί με την εμβληματική φωνή του. Η Aries Trikala BC εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος".

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου: "Το ελληνικό μπάσκετ και η ελληνική δημοσιογραφία θρηνούν μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες από τη δεκαετία του '80 και μετά. Ο Φίλιππος Συρίγος νικήθηκε από την επάρατη νόσο, παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή... Η φωνή του θα μας μείνει αξέχαστη και θα τον θυμόμαστε ως έναν από τους ανθρώπους βοήθησε στην προβολή του αθλήματος μας. Η ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα".

H ανακοίνωση του Ηλυσιακού: "Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και προσωπικά ο πρόεδρος, Παντελής Γαμπιεράκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ για τον χαμό του. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ήταν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και από τους ελάχιστους ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ του ρεπορτάζ, ενώ στήριξε το μπάσκετ όσο κανείς άλλο στο χώρο του. Καλό ταξίδι…".

Το κείμενο ανανεώνεται...

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ