SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Βεζένκοβ: "Δεν είμαστε στο 100%, ο Παναθηναϊκός διαθέτει ατομικό ταλέντο"

SUPER CUP 2022 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2022 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν ο κορυφαίος για τον Ολυμπιακό στην νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας στον ημιτελικό του Super Cup και σε δηλώσεις του μετά από το ματς στάθηκε στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε περίπατο τον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup κόντρα στον Προμηθέα και έκλεισε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (2/10, 21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν ο κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ολοκληρώνοντας το ματς με 19 πόντους (5/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μισό του αγώνα. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από τον αγώνα και στάθηκε στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας αλλά και στον τελικό κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ:

"Ξέραμε από την αρχή πως ο Προμηθέας είναι μία επικίνδυνη ομάδα με έφεση στο μακρινό σουτ. Δεν ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα πέντε λεπτά και τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα. Μετά βελτιώσαμε την άμυνά μας αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω επιθετικά κάναμε καλό ματς, μοιράσαμε την μπάλα. Οι ασίστ ήταν ψηλά και στην άμυνα έχουμε χώρο για βελτίωση.

Σίγουρα δεν είμαστε στο 100% αυτή την εποχή όπως όλες οι ομάδες αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ξεκινάνε και οι άλλες διοργανώσεις άρα πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι για να κερδίζει η ομάδα".

Για τον φετινό Ολυμπιακό: "Θα φανεί στο χειροκρότημα αν είμαστε καλύτεροι φέτος. Πέρσι θέσαμε τον πήχη ψηλά. Φέτος ήρθαν παιδιά με εμπειρία στην Ευρωλίγκα και είναι έμπειρα και ποιοτικά".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Ήρθαν παίκτες με ποιότητα. Σίγουρα και εκείνοι δεν είναι έτοιμοι, είναι νέα ομάδα αλλά όταν έχεις τόσο ατομικό ταλέντο πάντα βρίσκεις φάσεις. Να είμαστε προσεκτικοί για να κυνηγήσουμε την νίκη.

Είδα τον ημιτελικό τους και είναι λογικά κάποια πράγματα. Δεν έχουν χρόνο μαζί. Βέβαια και ο Κολοσσός έπαιξε εξαιρετικά και μπράβο του. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ατομικό ταλέντο και κάθε ματς που περνάει ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος, όπως και εμείς".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ