ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Ράντονιτς: "Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε"

SUPER CUP 2022 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2022 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τη νίκη - πρόκριση στον τελικό του Super Cup 2022 by aegean islands, ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλή δουλειά να κάνει για να είναι αυτός που θέλει, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πως η σημερινή εικόνα του Κολοσσού δεν τον ξεγελά.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup 2022 by aegean islands μετά από τη νίκη επί του Κολοσσού. Εμφανώς ανέτοιμοι οι πράσινοι (με τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Ματέους Πονίτκα να γράφουν τα πρώτα λεπτά ως παίκτες της ομάδας) δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, αλλά στο φινάλε έκαναν όσα απαιτούνταν για να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ξεκινήσαμε άσχημα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Με εξαίρεση τα τελευταία δύο λεπτά στο πρώτο μέρος, δεν ήμασταν καλοί. Αμυντικά κάναμε αρκετά λάθη. Στην τελευταία περίοδο ήταν κλειστή, καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχουμε όμως πολλά να βελτιώσουμε".

Ενώ ο Ντέρικ Γουίλιαμς προσέθεσε: "Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Προφανώς έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, χάσαμε αρκετές βολές και κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος. Έχουμε κάποιες απουσίες. Έχουμε αρκετά πράγματα να κάνουμε. Προς το παρόν ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα, τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε".

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Παπαθεοδώρου: "Δεν μας ξεγελά η εμφάνιση"

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, μείναμε κοντά σε πολλά σημεία του αγώνα. Είχαμε πολύ καλή εικόνα, τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά. Παρά το γεγονός πως αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία. Τα παιδιά όμως έκαναν πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Δεδομένης της εποχής και των προβλημάτων, παίξαμε καλά. Έδειξαν χαρακτήρα. Νομίζω κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε καλά την κατάλληλη στιγμή, στο τέλος οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Δεν μας ξεγελά η σημερινή εμφάνιση, ξέρουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή εμφάνιση, να παίξουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο. Θα είναι ένα τεστ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος".

Ενώ ο Μαλίκ Όσμπορν ανέφερε: "Παλέψαμε πολύ, οφείλω να δώσω τον σεβασμό στον Παναθηναϊκό, έχει πολύ καλούς εργάτες και ποιοτικούς παίκτες. Έδειξε γιατί είναι στην EuroLeague. Είχε ψυχραιμία και σωστές επιλογές στην επίθεση. Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, εκτελέσαμε πολύ σωστά το πλάνο μας, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Κολοσσός έδειξε μεγάλη βελτίωση αυτές τις ημέρες, φανήκαμε αντάξιοι της πρόκλησης που είχαμε. Είμαι ανυπόμονος για τη σεζόν που ξεκινά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ