SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Παπαθεοδώρου: "Πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που θα κάνει καλύτερη την παραγωγική διαδικασία"

SUPER CUP 2022   (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
SUPER CUP 2022 (LATO KLODIAN/EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η συζήτηση περί της επικείμενης αύξησης των ξένων σε επτά απασχόλησε στην press conference για το Super Cup 2022 by aegan islands, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να καταθέτει την άποψή του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποδέχθηκε τους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Προμηθέα ως... οικοδεσπότης του Super Cup 2022 by aegean islands και εξήγησε πως ο Κολοσσός θέλει να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα όμως, αναφέρθηκε στο κομμάτι της επικείμενης αύξησης των ξένων σε επτά, κατόπιν σχετικής ερώτησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαστε χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε ένα μεγάλο τουρνουά, που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Η παρουσία του Κολοσσού στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη της περσινής ομάδας γι αυτή την διάκριση. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε κόντρα σε πολύ μεγάλες ομάδες. Μας κάνει αισιόδοξους το γεγονός πως έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό γκρουπ, σε επίπεδο ποιότητας και χαρακτήρων. Δεν είμαστε στο 100% της ετοιμότητάς μας, αλλά θα διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε".

Ενώ σε ερώτηση για το κομμάτι της επικείμενης αύξησης των ξένων σε επτά, απάντησε: "Για μένα το σημαντικό δεν είναι αν θα έχουμε έξι, επτά ή οκτώ ξένους. Δεν θεωρώ ότι αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Είναι μια μεγάλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει. Το κομμάτι αυτό ευνοεί παραπάνω τις πιο μεγάλες ομάδες, που πρέπει να έχουν παραπάνω παίκτες. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που θα κάνει καλύτερη την παραγωγική διαδικασία. Θα έλεγα ότι πλέον η παραγωγή γηγενών παικτών έχει μικρύνει πάρα πολύ. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η απόφαση πάρθηκε μια βδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Όταν λέμε ότι θέλουμε να ακολουθήσουμε το ισπανικό μοντέλο, νομίζω πως κι εμείς οι προπονητές θα έπρεπε να καταθέσουμε μια άποψη πάνω σε αυτό".

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιαννόπουλος ανέφερε: "Θα ήθελα να καλωσορίσω όλες τις ομάδες στο νησί. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκονται εδώ. Είναι νωρίς για να κρίνουμε τις φιλοδοξίες της ομάδας μου. Δεν μπορούμε να πάμε με την ιδεολογία του ηττημένου. Θα παρουσιαστούμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με διάθεση για να παλέψουμε. Είχαμε κακοτοπιές και τραυματισμούς στην προετοιμασία. Νομίζω έχουμε κάνει μόνο μία προπόνηση όλοι μαζί".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ