SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Ο Σάσα Βεζένκοβ στην Game Night: "Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε με κάθε τρόπο"

Super Cup, Ο Σάσα Βεζένκοβ στην Game Night: "Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε με κάθε τρόπο"

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Ελλάδα, το Super Cup κατέληξε στα χέρια του Ολυμπιακού και ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων, Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στην Game Night για την ικανότητα της ομάδας να προσαρμόζεται στις συνθήκες αλλά και τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το Super Cup στην Ρόδο, τον πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό. Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν εκ των κορυφαίων για τους ερυθρόλευκους τελειώνοντας το ματς με double-double (12 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και μετά από την αναμέτρηση μίλησε στην κάμερα της Game Night για τις δυνατότητες του φετινού Ολυμπιακού αλλά και την εξέλιξη του ματς.

Παράλληλα τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί και να προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες του ματς, ενώ παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει πίεση, παρά μόνο προσδοκίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ:

"Ήταν ο πρώτος τίτλος της σεζόν και ήταν σημαντικό. Παίξαμε καλά στο δεύτερο μισό. Ο Παναθηναϊκός μάς δυσκόλεψε και πρέπει να δούμε τα λάθη μας γιατί ξεκινάει το πρωτάθλημα και η EuroLeague και πιστεύω πως πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να κερδίζουμε εκτός έδρας και να κρατήσουμε το σπίτι μας απόρθητο".

Για την άμυνα: "Στο πρώτο μισό παίξαμε στον ρυθμό τους με πιο αργές επιθέσεις. Στο δεύτερο μισό βελτιώσαμε την άμυνά μας και πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και έτσι. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε με κάθε τρόπο. Το πιο σημαντικό είναι η σκληρή άμυνα, η δημιουργία και οι πολλές πάσες και το να παίζουμε ένα μπάσκετ που θα κερδίζει".

Για το αν υπάρχει πίεση για τις προσδοκίες: "Δεν υπάρχει πίεση, μόνο προσδοκίες. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα. Η κάθε νίκη μετράει ειδικά στην EuroLeague. Όλες οι ομάδες είναι ανεβασμένες και όλες οι ομάδες θέλουν να μπουν στην οκτάδα. Κύριος στόχος μας η οκτάδα".

Παρακολουθήστε ολόκληρη την Game Night:

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ