SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup: Ένταση και αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την κλήρωση των διαιτητών

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF /  -
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / - EUROKINISSI SPORTS

Η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών των ημιτελικών του Super Cup αποχώρησε εν μέσω έντασης από τη διαδικασία.

Χωρίς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού (Αργύρης Πεδουλάκης, Γιάννης Ζαφειρόπουλος) πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών για τους ημιτελικούς του Super Cup 2022 by aegean islands. Οι άνθρωποι των πρασίνων βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου στην αίθουσα για την κλήρωση, αλλά αποχώρησαν εν μέσω έντασης και εμφανώς εκνευρισμένοι πριν αυτή ξεκινήσει -στην ένταση που δημιουργήθηκε δεν συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Προμηθέα και του Κολοσσού.

Η πρώτη αφορμή ήταν τα κριτήρια επιλογής των επτά (7) διαιτητών μέσα από τους οποίους θα βγουν αυτοί που θα σφυρίξουν στους δύο ημιτελικούς, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, και ο λόγος που αυτή η "δεξαμενή" δεν είναι μεγαλύτερη. Εν προκειμένω, η αναφορά που έγινε από την ΚΕΔ (Κώστας Μουζάκης, Δημήτρης Μπήτης) έκανε λόγο για επτά (7) διεθνείς διαιτητές, οι οποίοι επελέγησαν με βάση την απόδοση στους αγώνες της περσινής αγωνιστικής περιόδου -στη διαδικασία δεν βρέθηκε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΕΔ, Νίκος Πιτσίλκας, γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνει την πληροφορία πως ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΕΔ δεν βρίσκεται πλέον σε αυτή.

Παράλληλα, όταν τέθηκε το ζήτημα των κριτηρίων για το ποιοι θα σφυρίξουν τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, η απάντηση της ΚΕΔ ήταν πως οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά το πέρας των δύο ημιτελικών και την αξιολόγηση της απόδοσης των διαιτητών σε αυτούς.

Έτσι, η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (Αργύρης Πεδουλάκης, Γιάννης Ζαφειρόπουλος) αποφάσισε να αποχωρήσει, κρίνοντας ως αδιαφανή τη διαδικασία, για να ακολουθήσουν εν συνεχεία οι δύο διαιτητικές τριάδες των ημιτελικών.

Θυμίζουμε πως οι επτά (7) διαθέσιμοι διαιτητές για το Super Cup 2022 by aegean islands είναι οι: Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης, Πέτρος Παπαπέτρου, Βασιλική Τσαρούχα, Βασίλης Πιτσίλκας, Δημήτρης Ζαχαρής και Τάσος Κάρδαρης.

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ