SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Γαλατσόπουλος: "Ενωμένοι με την ΕΟΚ, θα πετύχουμε περισσότερα και θα διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε"

Super Cup, Γαλατσόπουλος: "Ενωμένοι με την ΕΟΚ, θα πετύχουμε περισσότερα και θα διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε"
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δήλωσε σίγουρος πως η Basket League τη νέας σεζόν θα είναι βελτιωμένη σε επίπεδο θεάματος και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου για τη βοήθεια στη διεξαγωγή του Super Cup 2022 by aegean islands.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος άνοιξε, με προσωπικό μήνυμα, την εκδήλωση που σήμανε την άτυπη έναρξη του Super Cup 2022 by aegean islands στη Ρόδο. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στη βοήθεια που προσέφεραν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας με την ΕΟΚ -κάτι που έρχεται σε συνέχεια του πολύ καλού κλίματος που υπήρχε στην τηλεδιάσκεψη που έγινε στις αρχές της εβδομάδας.

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήταν όταν αναφέρθηκε στον Γιώργο Κονδύλη, την ψυχή και την καρδιά του ΕΣΑΚΕ, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι μεγάλη χαρά γιατί σε αυτό το ωραίο νησί έχω δυο φίλους, είναι ο κ. Χατζημάρκος (Περιφερειάρχης) και ο κ. Καμπουράκης (Δήμαρχος). Πραγματικά, επειδή γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, έδειξαν όλη τη διάθεση να στηρίξουν όλο αυτόν τον θεσμό. Σας ευχαριστώ γι αυτό. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο πανέμορφο νησί της Ρόδου, για το Super Cup 2022 by aegean islands και για να βραβεύσουμε τους κορυφαίους της περσινής σεζόν. Νιώθουμε ότι τιμούμε την προσφορά του Κολοσσού στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και συνολικά του νησιού. Ο Κολοσσός με τη συνεχή παρουσία του έχει μόνο φίλους στη Basket League. Η Ρόδος έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι αγαπάει το μπάσκετ.

Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή τη διοργάνωση, είχαμε ως στόχο στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Θέλαμε να φέρει νέους φίλους στο μπάσκετ. Το γεμάτο από οικογένειες γήπεδο της Καλλιθέας και το πλούσιο θέαμα που θα προσφέρουν οι ομάδες θα αφήσουν ένα έντονο αποτύπωμα στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το νέο πρωτάθλημα θα είναι βελτιωμένο και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα αποζημιωθούν από το θέαμα. Προχωρώντας ενωμένοι με την ΕΟΚ θα πετύχουμε περισσότερα και θα διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε.

Θέλω να αφιερώσω αυτή την εκδήλωση σε έναν άνθρωπο που έχασε τη ζωή του, τον Γιώργο Κονδύλη".

Τακιανός: "Χαρά, τιμή και περηφάνια"

Ο Φώτης Τακιανός, ο προπονητής που οδήγησε τη Λάρισα μέχρι την τετράδα της Basket League, δήλωσε κατά την βράβευσή του ως ο καλύτερος προπονητής της περσινής σεζόν: "Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, αλλά και περηφάνια, που με τιμάτε με το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Μολονότι το βραβείο φαίνεται ότι είναι ατομικής διάκρισης, θέλω να πω ότι για να βραβεύομαι σήμερα σημαίνει ότι όλοι μαζί, με τους παίκτες, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο, καταφέραμε κάτι".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ