EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στους τελικούς του EuroCup Γυναικών οι Λόντον Λάιονς της Στέλλας Καλτσίδου

Στους τελικούς του EuroCup Γυναικών οι Λόντον Λάιονς της Στέλλας Καλτσίδου
FIBA

Δύο βήματα από την κατάκτηση του EuroCup Γυναικών βρίσκονται οι Λόντον Λάιονς της Στέλλας Καλτσίδου, που απέκλεισαν την Βενέτσια και περιμένουν Μπεσίκτας ή Ζιρόνα στους τελικούς της διοργάνωσης.

Τεράστια διάκριση για τις Λόντον Λάιονς, που νίκησαν με 71-59 τη Βενέτσια το βράδυ της Τρίτης (12/3) και προκρίθηκαν στους τελικούς του EuroCup Γυναικών.

Η ομάδα της Στέλλας Καλτσίδου είχε νικήσει και στην Ιταλία (69-68), ενώ στους τελικούς θα αντιμετωπίσει ή τη Μπεσίκτας ή τη Ζιρόνα, με την τουρκική ομάδα να έχει κερδίσει το πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη με 81-60.

Πρώτη σκόρερ για τις Λόντον Λάιονς ήταν η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού Μέγκαν Γκούσταφσον με 19 πόντους (9/12 δίποντα, 1/2 βολές), ενώ 17 είχε η Χόλι Γουίντερμπερν και 14 η Τέμι Φαγκμπένλε, που μάζεψε και 7 ριμπάουντ.

Στα προημιτελικά η ομάδα της Καλτσίδου νίκησε με 87-79 και 82-70 την Καϊσέρι, ενώ στη φάση των 16 απέκλεισε την ισπανική Γκερνίκα Μπιζκάια με 76-69 και 87-59. Στη regular season είχε ρεκόρ 6-0 απέναντι σε Κάστορς, Κέλτερν και Μπαρέιρο.

TAGS EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ