ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Στους Μιλγουόκι Μπακς ο Μπόμπι Πόρτις

Ο Μπόμπι Πόρτις, σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση των Νιου Γιορκ Νικς
Ο Μπόμπι Πόρτις, σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση των Νιου Γιορκ Νικς AP PHOTOS

Παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα δύο χρόνια έγινε ο Μπόμπι Πόρτις, που αποτελεί μια εξαιρετική λύση στις θέσεις των αναπληρωματικών ψηλών.

Μια πραγματικά πολύ σημαντική κίνηση έκαναν το βράδυ του Σαββάτου (21/11) οι Μπακς, καθώς συμφώνησαν με τον Μπόμπι Πόρτις για τα επόμενα 1+1 χρόνια (option του παίκτη το καλοκαίρι του 2021) για να δώσουν βάθος στη ρακέτα τους.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ είχε 10.1 πόντους από 49.3% στο δίποντο, 35.8% στο τρίποντο και 76.3% στις βολές τη σεζόν 2019/20 με τη φανέλα των Νικς, ενώ το 2018/19 με εκείνη των Σικάγο Μπουλς έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του (14.2 πόντοι από 50.4% στο δίποντο, 39.3% στο τρίποντο και 79.4% στις βολές, μαζί με 8.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 26 λεπτά σε 50 αγώνες).

Ψηλός με καλές προοπτικές, μπορεί να εκτελέσει από κάθε σημείο του παρκέ, είναι πολύ ανταγωνιστικός, αλλά και ιδιαίτερος χαρακτήρας. Το γεγονός ότι οι Μπακς ρισκάρουν μαζί του, δείχνει πόσο αποφασισμένοι είναι να κάνουν βήματα προς τα εμπρός.

Πλέον, οι Μπακς έχουν εννέα παίκτες στο ρόστερ (Μπόμπι Πόρτις Κρις Μίντλετον, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζρου Χόλιντεϊ, Μπρουκ Λόπεζ, Θανάση Αντετοκούνμπο, Πατ Κόνατον, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Ντι Τζέι Γουίλσον) και χρειάζονται ακόμη έξι για ρόστερ 15 αθλητών. Δύο από αυτούς ίσως είναι οι rookies Τζόρνταν Νουόρα - Σαμ Μέριλ με το minimum των 898.310 δολαρίων.

Νωρίτερα στην πρώτη ημέρα της Free Agency τα Ελάφια είχαν κρατήσει τον Πατ Κόνατον, επίσης με διετές συμβόλαιο και με τον παίκτη να έχει option για το καλοκαίρι του 2021.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ