ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τιμή για κάθε αθλητή"

"Τιμή για κάθε αθλητή"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Μάικ Μπατίστ μίλησαν για την παρουσία τους μεταξύ των κορυφαίων της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2011-12.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού μίλησαν οι Μάικ Μπατίστ και Δημήτρης Διαμαντίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην παρουσία τους μεταξύ των κορυφαίων της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2011-12.

" Είναι τιμή για κάθε αθλητή να βρίσκεται, να θεωρείται ότι ανήκει ανάμεσα στους καλύτερους", ανέφερε αρχικά ο Διαμαντίδης και συμπλήρωσε:

Ελληνικό χρώμα στους υποψήφιους για τους κορυφαίους της Ευρωλίγκας

" Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους με ψήφισαν, ώστε να βρεθώ σε αυτή τη θέση, αλλά αυτούς που με βοήθησαν όλη τη χρονιά, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου. Θα πω για μια ακόμη φορά πως το σημαντικό για όλους μας είναι τι θα κάνει η ομάδα.

Αυτά είναι που μένουν, αυτοί οι τίτλοι είναι που γράφονται στην ιστορία και όχι οι ατομικοί. Θα αισθανθούμε χαρούμενοι αν καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε μπροστά μας στη διοργάνωση".

Μπατίστ: "Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν"

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπατίστ πρόσθεσε: " Είμαι χαρούμενος, δεν θα μπορούσα να νιώθω διαφορετικά και ευχαριστώ όσους ψήφισαν εμένα, αλλά και τον Διαμαντίδη. Για μένα το βασικό όμως είναι το να καταφέρουμε να κατακτήσουμε έναν ακόμη τίτλο στην Ευρωλίγκα.

Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και πιστεύω πως αν δουλέψουμε σκληρά και επικεντρωθούμε στο στόχο που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να έχουμε και φέτος μια πραγματικά επιτυχημένη χρονιά στη διοργάνωση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ