ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Story με νόημα του Πρίντεζη για Μιλουτίνοβ

Ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ INTIME

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέβασε ένα προ πενταετίας post του στο Instagram, όπου βρισκόταν παρέα με τον Μιλουτίνοβ, τον Παπανικολάου και τον Βεζένκοβ, σε ένα story με νόημα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες. Συναντήθηκε με τον Βεζένκοβ. Είναι γνωστό ότι αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού. Όλο αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο Πρίντεζη να ανεβάσει ένα παλαιότερο story του στο Instagram, το οποίο είναι γεμάτο νόημα.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού ανέβασε στο post που είχε ποστάρει το 2018 όταν είχε αποχωρήσει ο Μιλουτίνοβ από τους "ερυθρόλευκους". Τότε είχε ανεβάσει μία φωτογραφία όπου εμφανίζονταν οι δυο τους παρέα με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Σάσα Βεζένκοβ, με το μήνυμα "μπορείς να βρεις τα πάντα, αλλά όχι αυτό. Καλή τύχη αδελφέ!!!". Αυτό έκανε και τώρα, μόνο που - κάτω δεξιά - πρόσθεσε ένα emoji που δείχνει κάποιον να... σκέφτεται.

Το post του Γιώργου Πρίντεζη με τους Μιλουτίνοβ, Βεζένκοβ και Παπανικολάου, με το emoji κάτω δεξιά στην φωτογραφία
Το post του Γιώργου Πρίντεζη με τους Μιλουτίνοβ, Βεζένκοβ και Παπανικολάου, με το emoji κάτω δεξιά στην φωτογραφία PRI PRI OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT


Έχουν περάσει πέντε χρόνια από εκείνο το post, με τον Πρίντεζη να το βρίσκει στις αναμνήσεις του και να το ανεβάζει ξανά, σε μία κίνηση που είναι λογικό να δημιουργεί συνειρμούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ