ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Στον Απόλλωνα Πατρών ο Διαμαντάκος

Στον Απόλλωνα Πατρών ο Διαμαντάκος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, με έξι μήνες καθυστέρηση, θα φορέσει ο Γιώργος Διαμαντάκος. Ο 20χρονος σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τους "μελανόλευκους", για λογαριασμό των οποίων θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Πατρών, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία το Σάββατο (16/7). Ο 20χρονος σέντερ βρέθηκε τον χειμώνα ένα βήμα από τη μετακίνησή του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του λόγω του ειδικού κανονισμού που υπάρχει στον ΕΣΑΚΕ, σύμφωνα με τον οποίο δεν μπορεί μια ομάδα της Basket League (εν προκειμένω η Κηφισιά) να δώσει δύο παίκτες τη σε άλλη (σ.σ.: είχε προηγηθεί η μετακίνηση του Δημήτρη Μαυροειδή στην ΑΕΚ).

Πλέον όμως τέτοια εμπόδια δεν υπήρχαν, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς να μετακομίζει για να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών.

Η εκτίμηση του Κώστα Μέξα προς το πρόσωπό του ήταν γνωστή άλλωστε, με τους "μελανόλευκους" να ισχυροποιούνται σημαντικά στη θέση του σέντερ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ