STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Ο Τολιόπουλος αναδείχθηκε MVP της 15ης αγωνιστικής

Ο Βασίλης Τολιόπουλος
Ο Βασίλης Τολιόπουλος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, με την εκπληκτική του εμφάνιση στη σπουδαία επικράτηση του Άρη επί της ΑΕΚ, αναδείχθηκε Stoiximan MVP of the Week για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

MVP της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League αναδείχθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος μετά την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ Betsson.

Ο διεθνής γκαρντ έδωσε μια μοναδική "παράσταση" στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, όπου είχε 25 πόντους με 2/2 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 9/10 βολές, 3 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο, 13 κερδισμένα φάουλ και 5 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, σκόραρε και τα δύο καθοριστικά τρίποντα στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς.

Όπως δήλωσε και στο SPORT24, βιώνει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, με τους αριθμούς και την εικόνα του στο παρκέ να επιβεβαιώνουν στο έπακρο του λόγου το αληθές. Ο γκαρντ του Άρη μετρά φέτος 13.8 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ κατά μέσο όρο, έχοντας πολυδιάστατη συνεισφορά στο πλάνο του Γιάννη Καστρίτη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ