ΕΣΑΚΕ

Stoiximan Basket League, ΕΣΑΚΕ: Σήμερα (16/6) το Δ.Σ για τις αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης

Το λογότυπο του ΕΣΑΚΕ
Το λογότυπο του ΕΣΑΚΕ EUROKINISSI SPORTS

Το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ θα συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι (16/6, 15:00), έχοντας στη διάθεσή του τις εισηγήσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, με το κλίμα να μυρίζει... μπαρούτι μετά τις τοποθετήσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η στιγμή που περίμεναν όλες οι ΚΑΕ έφτασε σήμερα (16/6). Το μεσημέρι (15:00) θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, που θα έχει στην διάθεσή του τις εισηγήσεις της επιτροπής αδειοδότησης για την συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League της σεζόν 2022/23, οι οποίες θα επικυρωθούν και τυπικά.

Δεδομένου βέβαια ότι έχει ήδη διαρρεύσει ότι οι ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα και Απόλλωνας Πάτρας δεν έχουν πάρει την απαιτούμενη έγκριση δεν αναμένονται εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα. Το κλίμα ωστόσο της συνεδρίασης αναμένεται να είναι αρκετά βαρύ μετά τις επιθετικές ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ, όπου έκανε λόγο ακόμα και για εγκληματική οργάνωση, αλλά και την επιστολή της "Ένωσης" στον ΕΣΑΚΕ, με την οποία ζητάει ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης, καθώς και διάλυση της Επιτροπής Αδειοδότησης και έλεγχο των μελών της για παράνομες πράξεις. Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωση εξέδωσε και ο Απόλλωνας Πάτρας, καθησυχάζοντας τους φιλάθλους του.

Όπως και να έχει, η σημερινή μέρα αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΛΑΥΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ