STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: "Κόπηκαν" σε πρώτο βαθμό ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα και Απόλλωνας

Stoiximan Basket League: "Κόπηκαν" σε πρώτο βαθμό ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα και Απόλλωνας

Στενεύει ο κλοίος για ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα Πάτρας που δεν έλαβαν την απαιτούμενη έγκριση από την επιτροπή προ-αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ.

Η άμμος στην κλεψύδρα έχει αρχίσει να τελειώνει για τέσσερις ΚΑΕ της Stoiximan Basket League. Μετά από τη συνεδρίαση της επιτροπής προ-αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ που έλαβε χώρα την Τρίτη (14/.6), έγινε γνωστό πως απορρίφθηκαν οι φάκελοι της ΑΕΚ, του Άρη, της Λάρισας και του Απόλλωνα Πάτρας.

Οι εμπλεκόμενες ομάδες είχαν ήδη λάβει παράταση για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές των εγγράφων και πλέον θα βρεθούν ενώπιον του ΔΣ της λίγκας προκειμένου να ενημερωθούν πως θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο 48 ώρες έτσι ώστε να προσφύγουν στη δευτεροβάθμια επιτροπή και να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις, μήπως και σώσουν την παρτίδα.

Εκτός του χρόνου που τρέχει αντίστροφα, οι τέσσερις ΚΑΕ αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες που εκτιμάται ότι δεν θα είναι εύκολο αντιμετωπιστούν μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα. Αν κάποια εκ των τεσσάρων ομάδων δεν περάσει από τη διαδικασία της προ-αδειοδότησης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, αφού ο φάκελός της δεν θα σταλεί καν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ