ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Απόλλωνας Πάτρας για την πληροφορία ότι "κόπηκε" ο φάκελός του: "Και του χρόνου πιο δυνατός στην Stoiximan Basket League"

Ο Νίκος Βετούλας σε στιγμιότυπο από αγώνα της Basket League
Ο Νίκος Βετούλας σε στιγμιότυπο από αγώνα της Basket League PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Πάτρας πήρε θέση για την πληροφορία που ανέφερε ότι ο φάκελός του δεν εγκρίθηκε από την επιτροπή προαδειδότησης για την νέα σεζόν, τονίζοντας ότι η ομάδα θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην Stoiximan Basket League.

Η διαρροή της πληροφορία ότι ο φάκελος του Απόλλωνα Πάτρας ήταν ανάμεσα σε αυτούς των ομάδων που δεν έλαβαν την απαιτούμενη έγκριση από την επιτροπή προ-αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ έφερε την αντίδραση των Πατρινών.

Με ανακοίνωσή τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι Αχαιοί τόνισαν ότι η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά την νέα σεζόν στην Stoiximan Basket League, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Απόλλων θα είναι και του χρόνου πιο δυνατός στη Basket League!

Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε διαρροές, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνουμε. Για να το ξεκαθαρίσουμε και διαβεβαιώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα μας, όλους όσοι είναι δίπλα μας και τους χορηγούς, που μας στηρίζουν.

Ο Απόλλων θα είναι και του χρόνου πιο δυνατός στη Basket League!"

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ