ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Ζλάτιμπορ οι διεθνείς

Στο Ζλάτιμπορ οι διεθνείς
Πρώτη ΠΑΟ

Στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τέθηκαν οι Διαμαντίδης, Σπανούλης, Φώτσης και Τσαρτσαρής

Ο Βασίλης Σπανούλης λίγο πριν από την αναχώρηση ανέφερε: " Μία νέα χρονιά ξεκινάει με τους ίδιους στόχους για εμάς, αφού θέλουμε όλους τους τίτλους. Ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι το φετινό, με την συμμετοχή της Εθνικής μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά πλέον το μυαλό μας είναι μόνο στον Παναθηναϊκό.

Μας περιμένει πολύ και σκληρή δουλειά και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε όλη την χρονιά".

Ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε: " Η χρονιά που μας περιμένει είναι δύσκολη με μεγάλο ανταγωνισμό, όμως εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και δυνατοί γιατί έχουμε και φέτος μεγάλους στόχους. Υπάρχει σίγουρα κούραση, όμως είμαστε συνηθισμένοι και πάμε στο Ζλάτιμπορ για να προετοιμαστούμε σκληρά ώστε να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία στις υποχρεώσεις και να πανηγυρίσουμε στο τέλος..."

Ο Αντώνης Φώτσης από την πλευρά του σχολίασε: " Πάμε στο Ζλάτιμπορ για να συναντήσουμε τα άλλα παιδιά και να ξεκινήσουμε προπονήσεις. Μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα δουλέψουμε αυτή την περίοδο σκληρά προκειμένου να πετύχουμε στο τέλος της σεζόν τους στόχους μας που είναι και φέτος ιδιαίτερα υψηλοί".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ