ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης: "Όλα πηγαίνουν καλά"

Ιτούδης: "Όλα πηγαίνουν καλά"
Πρώτη προπόνηση

Οι πρωταθλητές έχουν πιάσει για τα καλά δουλειά στο Ζλάτιμπορ όπου οι συνθήκες είναι ιδανικές

Το πρόγραμμα στις πρώτες προπονήσεις περιελάμβανε στίβο και βάρη ενώ το απόγευμα της Τρίτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν και μπάσκετ. Ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: " Όλα πηγαίνουν καλά και έχουμε τις ιδανικές συνθήκες για δουλειά. Έχουμε αρχίσει από την πρώτη στιγμή και οι παίκτες δείχνουν διάθεση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στίβο, βάρη, αλλά και μπάσκετ".

Το βράδυ της Τετάρτης θα ενσωματωθούν και οι Αντώνης Φώτσης, Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Κώστας Τσαρτσαρής.

O Στράτος Περπέρογλου μιλώντας για την κούραση σχολίασε: " Είχα κάποιες μέρες να ξεκουραστώ πριν αρχίσει η προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, είχα το χρόνο να γεμίσω τις μπαταρίες μου και έχω πολύ όρεξη για δουλειά, όπως και όλα τα άλλα παιδιά. Τι να πουν και τα άλλα τα παιδιά που έμειναν ως το τέλος στην Εθνική Ομάδα και αγωνίστηκαν και στο Πεκίνο"

Αναφορικά με την προσθήκη και των υπόλοιπων παικτών ανέφερε: " Θα είναι σημαντική προσθήκη, θα γίνει ακόμη καλύτερη δουλειά, θα γίνονται καλύτερες προπονήσεις. Είναι πολύ θετικό που έρχονται και αυτά τα παιδιά και συγκεντρώνεται σιγά-σιγά η ομάδα".

Σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις στο Ζλάτιμπορ, ο Περπέρογλου είπε: " Είμαστε λίγες ώρες ουσιαστικά εδώ, αλλά ήδη έχουμε καταλάβει ότι είναι ιδανικές οι συνθήκες για δουλειά. Είναι όλα κοντά, τα γήπεδα, ο στίβος, είμαστε όλοι μαζί, κάτι που είναι πάντα θετικό για μια ομάδα.

Οι συνθήκες είναι καλύτερες σε σχέση με την Αθήνα για το στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε τώρα και σίγουρα η παραμονή μας εδώ θα μας βοηθήσει πολύ. Οι στόχοι είναι γνωστοί και πραγματικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους επαναλάβουμε. Άλλωστε τώρα είναι εποχή για δουλειά και όχι για λόγια".










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ