ΑΡΗΣ

Στο Money Show ο Άρης

Στο Money Show ο Άρης
Τζεβελέκης

Στο MONEY SHOW, που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt από την Παρασκευή έως και την Κυριακή συμμετείχει ο Άρης

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υπάρχει η ακόλουθη ανακοίνωση: " Μέσα στο πλαίσιο των εμπορικών και προωθητικών δραστηριοτήτων του Άρη, η ομάδα μας ήταν η μοναδική από τον ελληνικό αθλητικό χώρο που συμμετείχε και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία στο φετινό MONEY SHOW το οποίο φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt από την Παρασκευή (31/11) έως και την Κυριακή (02/12)".

"Το MONEY SHOW που διοργανώθηκε για 17η συνεχή φορά στην Ελλάδα από το ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, περιελάμβανε, ένα πρόγραμμα από συνεδριακές εκδηλώσεις με θεματολογίες που κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα των διαθέσιμων επιχειρηματικών και επενδυτικών επιλογών, και υπηρεσιών, καθώς επίσης και μια έκθεση με περίπτερα για προβολή των διαθέσιμων προϊόντων και υπηρεσιών".

"Στόχοι του Άρη μέσω της συμμετοχής του στο MONEY SHOW ήταν η προβολή της ομάδας και των χορηγών της, καθώς επίσης η ενημέρωση του κόσμου για την ομάδα και τις δραστηριότητες της. Παράλληλα στο περίπτερο που είχε στηθεί για λογαριασμό του Άρη, υπήρχε και ένα stand του Ε.Ο.Μ. (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων) μέσω του οποίου γινόταν προβολή και ενημέρωση των δραστηριοτήτων του συγκεκριμένου Οργανισμού, καθώς επίσης και εγγραφές υποψήφιων δωρητών οργάνων".

"Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής της Alpha Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Νικολαϊδης, ο Λέκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Αλεξανδρής, ο Εμπορικός Διευθυντής της Real Sports Media, Αλέξανδρος Κατσαμπέκης και η Υπεύθυνη Marketing της Adidas Αναστασία Καραμπουρνιώτη. Στην συνέχεια οι προαναφερόμενοι απάντησαν στις ερωτήσεις των ακροατών σχετικά με τις χορηγίες στην Ελλάδα και την διαχείριση τους από τους αθλητικούς συλλόγους, καθώς επίσης και για τον τρόπο προβολής τους στα ΜΜΕ





".
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ