ΑΡΗΣ

Καλαϊτζής: "Δεν υπάρχει δικαιολογία"

Καλαϊτζής: "Δεν υπάρχει δικαιολογία"
Καλαϊτζής

Παράπονα για την απόδοση του Άρη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, εξέφρασε ο Γιώργος Καλαϊτζής

Άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κράτησαν τους βαθμούς της νίκης με την προσοχή τους να στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης για την Ευρωλίγκα με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.
Ο Γιώργος Καλαϊτζής που στο χθεσινό παιχνίδι πρόσφερε αρκετά τόσο στην άμυνα αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού του Άρη δεν θέλησε να ψάξει να βρει δικαιολογίες με τον Έλληνα πλέι μέικερ να δηλώνει: " Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει φανεί ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν εντός και εκτός έδρας. Αν εξαιρέσει κανείς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οι υπόλοιπες είναι στην ίδια... ταχύτητα. Αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα, κακό για εμάς γιατί τέτοια παιχνίδια κάποιοι περιμένουν να τα κερδίζουμε πιο εύκολα".

"Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι έχουμε την κούραση από την Ευρωλίγκα αφού η ομάδα βρίσκει ρυθμό με δύο παιχνίδια αν και σίγουρα η ΑΕΛ είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί

", για να παραδεχτεί: " Ούτε είχαμε το μυαλό μας στην Μακάμπι, αλλά στην ΑΕΛ. Στο τέλος όταν ξεφύγαμε με 5-7 πόντους, αντί να πάμε την διαφορά στους 12, κάναμε λάθη και μειώθηκε. Η ΑΕΛ περίμενε τέτοιες ευκαιρίες. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε και να μειώσουμε τα λάθη στα τελευταία λεπτά".

Από την πλευρά του ο Μπρέισι Ράιτ έδειξε και στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ να είναι φορμαρισμένος και μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στις δηλώσεις του στην δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε τονίζοντας: " Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς με τον αγώνα με την ΑΕΛ να ήταν σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το παιχνίδι με την Εφές Πίλσεν όπου δώσαμε πολύ ενέργεια. Το σημαντικό είναι οι νίκες, έχουμε ένα καλό σερί 3-0 και πρέπει να... χτίσουμε πάνω στις νίκες εν όψει και του αγώνα με την Μακάμπι".

Για την απώλεια της μάχης των ριμπάουντ ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη δήλωσε ότι: " Τα ριμπάουντ είναι ένας τομέας στον οποίο έχουμε πρόβλημα στα τελευταία επτά παιχνίδια. Παρόλα αυτά είναι ένας τομέας που μπορούμε να διορθωθούμε και αυτό είναι καλό. Έχουμε μπροστά μας τον χρόνο για να βελτιωθούμε με τις νίκες να μας δίνουν δύναμη για να το πράξουμε πιο εύκολα", ενώ όσον αφορά στον αγώνα με την Μακάμπι δήλωσε: " Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα. Η Μακάμπι είναι αήττητη εντός. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε, τότε θα έχουμε επιστρέψει και πάλι σε καλή θέση για την πρόκριση, έχοντας... πατσίσει την ήττα από την ομάδα του Μιλάνου".

Όσο για τον Λάζαρο Αγαδάκο; Ο σέντερ του Άρη τόνισε: " Σίγουρα όλοι περίμεναν μία πιο εύκολη νίκη. Κρατάμε μόνο τους δύο βαθμούς, πρέπει μέχρι την επόμενη αναμέτρηση μας να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε. Δεν πήραμε τα ριμπάουντ, είναι ένας τομέας όπου χρειάζεται ομαδική προσπάθεια και πάθος. Δεν τα είχαμε στο βαθμό που έπρεπε".

Για το θέμα που "καίει" όλους στον Άρη και δεν είναι άλλο από αυτό της παραλαβής του σλοβάκικου διαβατηρίου του Τζερεμάια Μάσεϊ για ακόμη μία φορά υπάρχει αισιοδοξία πως θα κλείσει στην εβδομάδα που ξεκινάει αύριο. Από την στιγμή που συμβεί αυτό θα αγωνίζεται ως κοινοτικός και ο Ρέισον Τέρι θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα την Κυριακή στην Λάρισα με την Ολύμπια για την 8η αγωνιστική έχοντας καταλάβει την θέση του δεύτερου ξένου στις εγχώριες διοργανώσεις.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ