ΛΑΥΡΙΟ

Στο Λαύριο ο Ρασάντ Βον, πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς

Ο Ρασάντ Βον με την φανέλα των Μπακς
Ο Ρασάντ Βον με την φανέλα των Μπακς 2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Από το Μιλγουόκι και το ΝΒΑ στα Βαλκάνια και την Ουκρανία και από σήμερα στο Λαύριο, ο Ρασάντ Βον έρχεται στην Ελλάδα για να φορτώσει τα καλάθια της Stoiximan Basket League.

Μια σπουδαία προσθήκη έκανε την Παρασκευή (28/1) το Λαύριο, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρασάντ Βον (25, 1μ.98). Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας πολύ καλός σκόρερ που έγινε draft το 2015 από τους Μπακς, στους οποίους συνυπήρξε από το 2015 έως το 2018 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Βον είχε σύντομα περάσματα από Νετς και Μάτζικ, βρέθηκε στην G-League και την περίοδο 2019/20 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ιγκοκέα. Συνέχισε στη Μπουντούτσνοστ, την Προμετέι και την Ντνίπρο, με την οποία αναδείχθηκε πέρυσι πρωταθλητής Ουκρανίας και MVP των τελικών.

Στην Ιγκοκέα ο Βον είχε 12.9 πόντους με 40.9% στο τρίποντο, στην Προμετέι είχε 13.3 πόντους με 44.5% στο τρίποντο, ενώ στη Ντνίπρο είχε 11.6 πόντους με 36% στα περιφερειακά σουτ. Πριν γίνει επαγγελματίας έπαιξε στο φημισμένο Πανεπιστήμιο UNLV, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μινεάπολις.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ