ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

Στιβ Κερ για Κάρι: "Προπονήθηκε με την ομάδα, νιώθει καλά"

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 LM OTERO/ ASSOCIATED PRESS

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Στεφ Κάρι στους Γουόριορς που μετά από τον τραυματισμό του στο γόνατο συμμετείχε στο πρόγραμμα των Γουόριορς, με τον Στιβ Κερ να είναι συγκρατημένα αισιόδοξος.

Ο Στεφ Κάρι είχε τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όμως οι Γουόριορς χαμογέλασαν την Τετάρτη 14 Απριλίου μιας και τον είδαν να επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει της έναρξης των playoffs κόντρα στους Νάγκετς.

Συγκρατημένα αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ που σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε πως ο Κάρι πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας και πως νιώθει καλά.

"Προπονήθηκε με την ομάδα σήμερα. Κάναμε κάποιες ασκήσεις και συμμετείχε σε όλα, δεν κάναμε φιλικό. Μιλήσαμε μετά και είπε πως ένιωσε καλά αλλά πρέπει να δούμε πως νιώθει και αύριο και θα το πάμε βήμα-βήμα. Η κατάστασή του είναι καλή, δούλεψε αρκετά επομένως είναι απόφαση των προπονητών και του condition staff".

Από την πλευρά του την επιστροφή του Κάρι σχολίασε και ο Γκάρι Πέιτον με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο: "Έμοιαζε με τον γνωστό Στεφ στο παρκέ και αυτό είναι καλό".

Η συμμετοχή του Κάρι ωστόσο στο ματς με τους Νάγκετς δεν είναι ακόμα σίγουρη με το προπονητικό σταφ να είναι πάνω του.

TAGS ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ