NBA

NBA, Στεφ Κάρι: Επίσημα εκτός για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, έτοιμος στα playoffs

Ο Στεφ Κάρι
Ο Στεφ Κάρι Ⓒ 2022 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Οι Γουόριορς ενημέρωσαν - όπως αναμενόταν - ότι ο Στεφ Κάρι θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, με τον στόχο να παραμένει να είναι έτοιμος όταν ξεκινήσουν τα playoffs.

Ήταν αναμενόμενο, τώρα είναι και επίσημο: Ο Στεφ Κάρι τέθηκε εκτός για τους υπόλοιπους αγώνες της κανονική περιόδου από τους Γουόριορς και συνεχίζει να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα playoffs μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει πάντως, προβλέπεται να τα προλάβει.

Την είδηση έκαναν γνωστή μέσω ανακοίνωσής τους οι Γουόριορς, με τον Στιβ Κερ να αναφέρει σχετικά: "Ελπίζαμε ότι ίσως τον είχαμε μαζί μας για ένα-δύο παιχνίδια στο φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά ξέραμε ότι ήταν δύσκολο. Δεν ανησυχώ πάντως".

Με τον Κάρι εκτός δράσης οι Γουόριορς βρίσκονται πλέον στην 3η θέση της Δύσης με ρεκόρ 48-29, με τους 4ους Μάβερικς όμως να έχουν ρεκόρ 48-30 και να είναι πολύ απειλητικοί.

Την φετινή σεζόν ο Κάρι έχει 25.5 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 6.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 38% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ