NBA

NBA: Εβδομάδες έξω ο Στεφ Κάρι, θα κάνει αγώνα δρόμου για τα playoffs

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 MICHAEL WYKE/ ASSOCIATED PRESS

Στην έναρξη των playoffs ελπίζουν οι Γουόριορς πως θα έχουν τον Στεφ Κάρι, που θα μείνει εβδομάδες εκτός δράσης μετά από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τους Σέλτικς.

Το χειρότερο σενάριο αποφεύχθηκε, ωστόσο οι Γουόριορς θα πρέπει να ζήσουν χωρίς τον κορυφαίο τους παίκτη για τις επόμενες τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζόρνταν Σουλτζ, ο Στεφ Κάρι τραυμάτισε δάχτυλο του ποδιού του τη στιγμή που βούτηξε στο παρκέ μαζί με τον Μάρκους Σμαρτ και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στην έναρξη των playoffs. Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, έχουν πειραχθεί και οι σύνδεσμοι στο αριστερό του πόδι, με αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο το διάστημα που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του.

Οι Γουόριορς βρίσκονται στην τρίτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 47-23, πίσω από τους Γκρίζλις (48-22) και τους Σανς (56-14) που συνεχίζουν την μοναχική τους πορεία. Πίσω τους βρίσκονται στο 43-26 οι Τζαζ και οι Μάβερικς και στο 42-28 οι Νάγγετς, δεν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός εξάδας που στέλνει απευθείας στα playoffs και ελπίζουν ότι οι Τζόρνταν Πουλ, Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν θα τους κουβαλήσουν στα επόμενα 12 παιχνίδια πριν ο Κάρι γυρίσει και η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο μπει πλήρης στην post season.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ