ΠΑΟΚ

Στην Καζέρτα ο Μαρμαρινός

Στην Καζέρτα ο Μαρμαρινός
μαρμαρινος

Στην Καζέρτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μαρμαρινός που θα αγωνιστεί για 5η φορά στην Ιταλία

Ο 32χρονος που ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική περίοδο στον ΠΑΟΚ συμφώνησε να την ολοκληρώσει στην ιταλική Α1 και στην Καζέρτα ακολουθώντας τον δρόμο που είχε δείξει ο Κώστας Βασιλειάδης πηγαίνοντας στην Μοντεγκρανάρο. Σημειώνεται πως ο Μαρμαρινός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ιταλία στις Ούντινε, Ρόμα, Νάπολι και Τέραμο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι στον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη μέρα χωρίς κάποιο πρόβλημα η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό του Σπόρτιγκ με την ΑΕΚ. Αυτό γιατί ο Γιώργος Καλαφατάκης έχει από χθες Τρίτη (31/03) στην διάθεσή τους τους Ντέγιαν Τομάσεβιτς και Χρήστο Χαρίση που επέστρεψαν από Σερβία και Αθήνα αντίστοιχα. Στις προπονήσεις μάλιστα του ΠΑΟΚ συμμετέχουν πλέον από χθες και δύο ακόμη έφηβοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, οι Λιόλιος και Παπαδόπουλος.

Κατά τα άλλα στα εκτός παρκέ ο Δημήτρης Δρόσος μπορεί από την Δευτέρα (30/03) με την έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να έχει χριστεί μεγαλομέτοχός της ωστόσο συνεχίζονται οι διαδικασίες απεμπλοκής του. Επί καθημερινής βάσης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον προεδρεύοντα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, με τον Δρόσο να φέρεται να του ζήτησε χθες να βρει 10 άτομα για να μεταβιβάσει τις μετοχές του.

Παράλληλα έδωσε νέες υποσχέσεις για διάφορα ανοιχτά θέματα ωστόσο απόλυτα δικαιολογημένα στις τάξεις του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και γενικότερα της οικογένειας της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένουν από πλευράς του πράξεις. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι ζυμώσεις από πλευράς του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για εύρεση διοικητικού σχήματος με πιέσεις στο πρόσωπο του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.

Ο τελευταίος δείχνει ωστόσο να είναι διστακτικός όπως κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει και με τον Νίκο Σταυρόπουλο βλέποντας το πώς έχει η κατάσταση.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ