ΕΟΚ

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Promo Sport κατά της ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στη συνέντευξη Τύπου
Ο Βαγγέλης Λιόλιος στη συνέντευξη Τύπου EUROKINISSI

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Promo Sport κατά της ΕΟΚ, με τα οποία η εταιρεία ζητούσε την καταβολή των χρημάτων που προέβλεπε η σύμβαση που είχε υπογράψει με την Ομοσπονδία. Η υπόθεση θα κριθεί σε δικαστήριο σε περίπου ένα μήνα.

Δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό η ΕΟΚ στη διαμάχη της με την Promo Sport, καθώς απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία η εταιρεία απαιτούσε την καταβολή των χρημάτων που προέβλεπε η σύμβαση που είχε υπογράψει με την Ομοσπονδία πριν από τις εκλογές.

Πλέον, η υπόθεση θα οδηγηθεί σε δικαστήριο σε περίπου ένα μήνα και ήδη οι πληροφορίες από την ΕΟΚ αναφέρουν ότι ετοιμάζεται φάκελος που θα σταλθεί στον οικονομικό εισαγγελέα και θα αφορά τη σύμβαση της εταιρείας μαζί της.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος και η νυν διοίκηση αμφισβητούν την εγκυρότητα της σύμβασης, αλλά και πολλών συμβάσεων της τελευταίας οκταετίας, καθώς θεωρεί ότι υπογράφηκαν λίγο πριν από τη λήξη της θητείας της προηγούμενης διοίκησης και χωρίς να έχουν ακολουθηθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες. Γι' αυτό άλλωστε έχει ήδη ζητήσει να ξεκινήσει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από ανεξάρτητο φορέα ορκωτών λογιστών.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ