ΕΟΚ

Στην Ευελπίδων ο Βαγγέλης Λιόλιος για τα ασφαλιστικά μέτρα της Promo Sport κατά της Ομοσπονδίας

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ
Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος μετέβη εκτάκτως την Παρασκευή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να παραστεί στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει αιτηθεί η εταιρία Promo Sport κατά της Ομοσπονδίας.

Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει ζητήσει η Promo Sport κατά της ΕΟΚ και εξετάζονται το μεσημέρι της Παρασκευής (12:30) είναι ο λόγος που ο Βαγγέλης Λιόλιος ακύρωσε προς το παρόν το ταξίδι του στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών με τη Πορτογαλία και μετέβη στην Ευελπίδων.

Η εταιρία απαιτεί την καταβολή των χρημάτων που προέβλεπε η σύμβαση που είχε υπογράψει με την Ομοσπονδία πριν από τις εκλογές.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος και η νυν διοίκηση αμφισβητούν την εγκυρότητα της σύμβασης, αλλά και πολλών συμβάσεων της τελευταίας 8ετίας, καθώς θεωρεί ότι υπογράφηκαν λίγο πριν από τη λήξη της θητείας της προηγούμενης διοίκησης και χωρίς να έχουν ακολουθηθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες. Γι' αυτό άλλωστε έχει ήδη ζητήσει να ξεκινήσει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από ανεξάρτητο φορέα ορκωτών λογιστών.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ