ΙΤΑΛΙΑ

Στην Εθνική Ιταλίας συνεχίζουν να ελπίζουν για τους δύο NBAers

Στην Εθνική Ιταλίας συνεχίζουν να ελπίζουν για τους δύο NBAers
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο και Ντρου Γιούμπανκς παραμένουν στο στόχαστρο της Εθνικής Ιταλίας, που παρακολουθεί και έναν ψηλό του Κονέκτικατ που κάνει θραύση στο NCAA.

Οι εβδομάδες περνούν. Οι μήνες περνούν. Και εξέλιξη στο θέμα των δύο NBAers που περιμένουν οι παράγοντες της ιταλικής ομοσπονδίας δεν υπάρχει.

Ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο των Νικς (15.2 πόντοι, 3.6 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 1.4 κλεψίματα ανά 28.1 λεπτά) και ο Ντρου Γιούμπανκς των Σανς (5.2 πόντοι, 4.2 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα μπλοκ ανά 15.7 λεπτά) έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν με την ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο, ωστόσο η αναμονή συνεχίζεται.

"Ξέρουμε ότι θέλουν, ξέρουν ότι τους θέλουμε, είμαστε χαρούμενοι γιατί καταλαβαίνουμε ότι η δουλειά που γίνεται στην εθνική ομάδα είναι ελκυστική" ήταν τα λόγια συνεργάτη του Τζανμάρκο Ποτσέκο στην Tuttosport, στην οποία εξήγησε ότι μέχρι στιγμής οι δύο αθλητές δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία που απαιτείται για να αγωνιστούν ως νατουραλιζέ.

Στην Ιταλία παρακολουθούν και τον Ντόνοβαν Κλίνγκαν, έναν νεαρό σέντερ με ύψος 2μ.18-2μ.20 που αγωνίζεται στο πανεπιστήμιο Κονέκτικακ την τελευταία διετία. Πέρυσι είχε 6.9 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.8 μπλοκ ανά μόλις 13.1 λεπτά, ενώ φέτος μετράει 12.9 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 2.5 μπλοκ ανά 22.1 λεπτά σε 33 αγώνες.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ