ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Μαρκόπουλος για να γίνει το "deal"

Στην Αθήνα ο Μαρκόπουλος για να γίνει το "deal"
INTIME SPORTS

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σούλης Μαρκόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Θετικός ο ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Έλληνα κόουτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σούλης Μαρκόπουλος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα (από το βράδυ της Κυριακής, 19/10) ώστε να συζητήσει και από κοντά με την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν συμφωνήσει ήδη προφορικά σε όλα, έχοντας και την έγκριση του ΠΑΟΚ, και αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί το "deal" είναι να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει συμβόλαιο με τον Σούλη Μαρκόπουλο έως και το 2019, χρωστάει ένα μεγάλο ποσό το οποίο ξεπερνάει (κατά πολύ) τις ετήσιες αποδοχές του έμπειρου προπονητή και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι ό,τι καλύτερο και για τις δύο πλευρές, καθώς και ο ΠΑΟΚ μπορεί να γλιτώσει χρήματα, ενώ και ο Έλληνας κόουτς αντιμετωπίζει σαν μία τεράστια πρόκληση στην καριέρα του το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μιας από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο 65χρονος προπονητής, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς θεωρείται θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας τους από την πειραϊκή ΚΑΕ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος την περσινή σεζόν (2013-2014) αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος προπονητής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είδε με καλό μάτι το συγκεκριμένο "deal", καθώς πέρα ότι δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στη καριέρα του Σούλη Μαρκόπουλο (καθώς του δίνεται η δυνατότητα να γίνει κόουτς σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που κάνει πρωταθλητισμό στην Euroleague), ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα γλιτώσει και αρκετά χρήματα, αφού χρωστάει ένα μεγάλο ποσό στον 65χρονο κόουτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ