ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα η αποστολή

Στην Αθήνα η αποστολή
Τσαρτσαρής

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στην Αθήνα

Στη Σερβία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε την ομάδα του να παίρνει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες γεγονός που άφησε θετικές εντυπώσεις μαζί με την πρώτη θέση στο τουρνουά του Βάλιεβο.
Ο "Ζοτς" μαζί με τον Ντούσαν Σάκοτα εκμεταλλεύθηκαν το ρεπό (μέχρι το απόγευμα της Τρίτης) και παρέμειναν στην πατρίδα τους για ακόμα μία μέρα.

Στην πορεία της προετοιμασίας μέχρι στιγμής, αναφέρθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής: " Το βασικό στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώθηκε, ενώ δώσαμε και κάποια φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη, ενώ περιμένουμε και τα δύο παιδιά (σ.σ. Κέτσμαν, Πέκοβιτς) που αγωνίζονται ακόμη με τις εθνικές τους ομάδες και θα είναι διαφορετικά με την προσθήκη τους", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Το θετικό είναι ότι υπάρχει διάθεση και η ομάδα έχει πάρει παίκτες σε σημεία που πονούσε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα δούμε μια καλύτερη ομάδα από ότι η περσινή".

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και αν διατίθεται να το αποκαλύψει, ο Τσαρτσαρής απάντησε χαριτολογώντας: " Και να παρουσίαζε δεν θα σας το έλεγα τώρα. Είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο. Αυτό που κάναμε μέχρι τώρα ήταν να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση. Τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε περισσότερο πάνω στην τακτική".

"Δεν νομίζω όμως ότι θα αλλάξουν και πολλά πράγματα, απλώς θα εκμεταλλευτούμε τα καινούρια πρόσωπα. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Χρειάζεται χρόνος, χρειάζεται υπομονή. Μπορεί να χρειαστεί να περάσουμε και τα Χριστούγεννα για να δείξουμε αυτό που θέλουμε. Τότε είναι και η σημαντικότερη περίοδος για να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο

".

Περπέρογλου: " Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα"
Το γεγονός ότι ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος δεν ανησυχεί τον Στράτο Περπέρογλου που μίλησε για τα δύσκολα φιλικά που θα ακολουθήσουν.

" Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία μας. Όλα πήγαν καλά και τώρα ξεκινάμε έναν κύκλο φιλικών αγώνων. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη και είναι λογικό. Προσπαθούμε να βρεθούμε και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Στο πρόγραμμα μπαίνουν και κάποια πιο δύσκολα φιλικά στη Ρωσία και στη Σλοβενία με ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας που θα δείξουν περισσότερα για το πού βρισκόμαστε".

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δημήτρης Βεργίνης: " Η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Έχουμε ακόμη πολύ χρόνο για να δουλέψουμε. Έχουμε δύο ακόμη τουρνουά που θα παίξουμε κάποια δυνατά φιλικά, ώστε να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Περιμένουμε ακόμη και τους Πέκοβιτς – Κέτσμαν να ενσωματωθούν και όλοι μαζί να "δέσουμε" πια ως ομάδα".

"Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, ο καθένας μας έδωσε το 100%. Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και ήταν κάτι που με βοήθησε και μένα πολύ στο να προσαρμοστώ πολύ εύκολα στην ομάδα. Πιστεύω ότι τώρα στο διάστημα που μας απομένει, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι

".

Αλλαγή της ώρας στα εκδοτήρια
Μέσω ανακοίνωσής της η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι θα υπάρξει διαφοροποίηση στο ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων καρτών διαρκείας το τριήμερο 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου λόγω συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο και της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ηρακλής στο γήπεδο του ποδοσφαίρου.

Το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή (19/9)
10π.μ.-4μ.μ.

Σάββατο (20/9)
Τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά

Κυριακή (21/9)
11π.μ. – 3μ.μ.

Τέλος, τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 στο γήπεδο της Λεωφόρου, θα λειτουργήσουν κανονικά (Δευτέρα – Παρασκευή 10π.μ.-8μ.μ. και Σάββατο-Κυριακή 11π.μ.-7μ.μ.).





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ